4 εμβληματικά κομμάτια στο Zara, από 15,99 ευρώ, στο πιο τέλειο φθινοπωρινό χρώμα, το λαδί

Φόρεμα, μπλούζα, φούστα και παντελόνι σε τιμές σοκ

Julie Saropoulos
Fashion Editor
www.zara.com
www.zara.com

Το Σαββατοκύριακο σχεδόν έφτασε... όλο και κάποια βόλτα θα κάνεις. Έχεις σκεφτεί τι θα φορέσεις; Θα σου πω εγώ! Στη νέα συλλογή του Zara θα βρεις τα πιο τέλεια φθινοπωρινά κομμάτια. Όπως είπαμε, πολύ μεγάλη τάση είναι το σοκολατί χρώμα και πρόσφατα μάλιστα σου πρότεινα 4 κομμάτια από 29,95 € (δες τα εδώ). Εκτός από το σοκολατί λοιπόν και το λαδί είναι big trend. Πάμε να δούμε ένα φόρεμα, μία μπλούζα, μία φούστα και ένα παντελόνι σε τιμές σοκ.

4 κομμάτια σε λαδί χρώμα από το Zara

Για αρχή έχω να σου προτείνω ένα απίστευτο φόρεμα σε mini μήκος, σατινέ ύφασμα, με γιακά, σε ριχτή γραμμή και μακρύ μανίκι με χρυσαφί κουμπιά. Η τιμή του ανέρχεται στα 29,95 € και είναι ένα must have κομμάτι (κωδικός: 9142/305).

Στο ίδιο ύφος είναι και η μπλούζα που θα δεις στη διπλανή εικόνα, η οποία είναι μακρυμάνικη, με κλειστή λαιμόκοψη. Η τιμή της βρίσκεται στα 25,95 € (κωδικός: 9162/305).

Φόρεμα και μπλούζα Zara
www.zara.com

Επίσης στο ίδιο σατινέ ύφασμα είναι και η midi φούστα που θα δεις παρακάτω. Πιο συγκεκριμένα είναι ψηλόμεση, με κόμπο στο μπροστινό μέρος και σκίσιμο μπροστά στο κάτω μέρος. Η τιμή της; Μόνο 25,95 € (κωδικός: 9255/305).

Τέλος, δεν μπορεί να λείπει από τη συλλογή σου ένα χακί παντελόνι, σε full length γραμμή. Έχει πιέτες, είναι διαθέσιμο σε άλλα 2 χρώματατα το μαύρο και το εκρού και κοστίζει μόνο 15,99 € (κωδικός: 2298/174).

Φούστα και παντελόνι Zara
www.zara.com