Denim: Αυτά είναι τα πιο περιζήτητα items της σεζόν - Στα βρήκαμε στο Zara από 22,95 ευρώ

Με total denim look εμφανίστηκε και η Βίκυ Καγιά, στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM.

Julie Saropoulos
Fashion Editor
www.zara.com
www.zara.com

Όπως σίγουρα έχεις καταλάβει το denim είναι η τάση όλου του φθινοπώρου και του χειμώνα, όμως και το καλοκαίρι και την άνοιξη, δε θα λείψουν από τις συλλογές μας. Για τον λόγο αυτό, εάν δεν το έχεις κάνει ήδη, πρέπει να γεμίσεις την γκαρνταρόμπα σου με ρούχα (και αξεσουάρ), από denim είδη. Το αγαπημένο μας Zara, έχει πολλά προϊόντα και έχω ξεχωρίσει για εσένα τα πιο trendy.

Πριν ξεκινήσουμε θα σου πω, πως η denim μακριά φούστα είναι ότι πιο hot αυτήν την περίοδο. Όλες οι fashionistas έχουν μία και αυτή που θα δεις παρακάτω, την συνδύασε με λευκά sneakers (δες εδώ ποια είναι αυτά που φοράει).

Denim φούστα
Instagram - @clairerose

Δε θα σε αφήσω έτσι... σου έχω βρει όχι μία, αλλά τρεις denim φούστες για να επιλέξεις αυτή που σου ταιριάζει περισσότερο.

Η πρώτη που θα δεις στην αριστερή φωτογραφία είναι ψηλόμεση, cargo, με ρυθμιζόμενο λάστιχο στη μέση. Έχει άνοιγμα πίσω στο κάτω μέρος και κοστίζει 29,95 € (κωδικός: 8197/200). Στη μεσαία εικόνα έχουμε μία με σκίσιμο μπροστά, στα 29,95 € (κωδικός: 8197/206) και τέλος μία ακόμη παρόμοια φούστα με κουμπιά, στα 29,95 € επίσης (κωδικός: 6164/177).

Denim φούστα Zara
www.zara.com

Εκτός από τις φούστες, έχω να σου προτείνω ένα φόρεμα, το οποίο είναι maxi, μακρυμάνικο, σε σκούρο χρώμα, στα 35,95 € (κωδικός: 7227/283) και ένα στράπλες τοπ σε στιλ κορσέ, στα 22,95 € μόνο (κωδικός: 3643/240).

Denim φόρεμα και τοπ Zara
www.zara.com

Με total denim look εμφανίστηκε και η Βίκυ Καγιά, στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM.

Βίκυ Καγιά
Instagram - @vickykaya_