Τα must haves του Νοεμβρίου: Jacket, πλεκτό φόρεμα και φούστες στο Zara, από 25,95 ευρώ

Σε τιμές σοκ

Julie Saropoulos
Fashion Editor
www.zara.com
www.zara.com

Ο Νοέμβριος είναι ένα βήμα και πιο κοντά. Η θερμοκρασία θα μειωθεί αρκετά, πράγμα που σημαίνει πως η διάθεση μας για φθινοπωρινές αγορές αυξάνεται. Η νέα συλλογή του Zara έχει τα πιο trendy κομμάτια για τον μήνα που έρχεται και έχω ξεχωρίσει τα πιο τέλεια, στις πιο τέλειες τιμές.

4 φθινοπωρινά κομμάτια στο Zara

Η πρώτη απαραίτητη αγορά που πρέπει να κάνεις είναι ένα aviator jacket. Είναι ίσως η μεγαλύτερη τάση στα πανωφόρια και το Zara έχει αμέτρητα. Αυτό που θα δεις παρακάτω είναι κοντό, καφέ, με μπεζ γούνα και κοστίζει 59,95 € (κωδικός: 8073/265).

Δες εδώ και το παλτό διπλής όψης από το Mango, το οποίο βγαίνει σε δύο χρώματα.

Έπειτα, έχουμε μία τέλεια denim φούστα, η οποία ταιριάζει γάντι με total denim look. Είναι μακριά, με σκίσιμο στο πόδι και βρίσκεται στα 29,95 € (κωδικός: 8197/206).

Zara μπουφαν
www.zara.com

Συνεχίζουμε με δύο κομμάτια τα οποία ταιριάζουν άψογα με ψηλές μπότες. Το φόρεμα που θα δεις στην αριστερή εικόνα της παρακάτω φωτογραφίας, είναι mini, πλεκτό με όρθιο γιακά και μακρύ μανίκι. Η τιμή του βρίσκεται στα 29,95 € και είναι διαθέσιμο και σε μαύρο χρώμα (κωδικός: 5536/145).

Δες εδώ 5 ακόμη πλεκτά από το Zara.

Τέλος, δε μπορώ να μη σου προτείνω μία mini, cargo φούστα. Είναι πολύ μεγάλη τάση και κοστίζει μόνο 25,95 € (κωδικός: 3067/186).

Zara φόρεμα
www.zara.com