4 βασικά κομμάτια στο Zara, με λιγότερο από 29,95 ευρώ - Είναι τα must haves του Νοεμβρίου

Δύο φορέματα, τσάντα και τζιν σε τιμές σοκ

Julie Saropoulos
Fashion Editor
www.zara.com
www.zara.com

Πολλές φορές δεν ξέρουμε τι να βάλουμε, όχι επειδή δεν έχουμε πολλά ρούχα, αλλά επειδή δεν έχουμε μερικά βασικά κομμάτια, τα οποία θα μας βοηθήσουν να κάνουμε το σωστό styling. Σήμερα λοιπόν έχω να σου προτείνω μερικά από αυτά, σύμφωνα πάντα με τις τελευταίες τάσεις του φθινοπώρου. Είναι όλα από το Zara και κοστίζουν λιγότερο από 29.95 €. Πάμε να τα δούμε.

4 βασικά κομμάτια από το Zara

Θα ξεκινήσω με δύο πολύ οικονομικά φορέματα. Δεν γίνεται να μην έχεις ένα μαύρο και ένα εμπριμέ μακρύ. Αυτό που θα δεις στην αριστερή εικόνα είναι στράπλες, σε ίσια γραμμή και κοστίζει μόνο 29,95 € (κωδικός: 5644/493). Το εμπριμέ είναι αμάνικο, στις αποχρώσεις του κόκκινου, του ροζ και του μπλε, στα 22,95 € (κωδικός: 5039/828).

Zara φόρεμα
www.zara.com

Έπειτα θα περάσουμε σε πιο casual κομμάτια. Ένα ψηλόμεσο, τζιν παντελόνι, με τσέπες patch μπροστά και πίσω, είναι απαραίτητο σε κάθε φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα και αυτό που σου προτείνω κοστίζει 29,95 € (κωδικός: 7513/255).

Μπορεί να συνδυαστεί τέλεια με μία μαύρη τσάντα city, σε μακρύ σχήμα, με χειρολαβές και λουρί ώμου τύπου ταχυδρόμου, στα 29,95 € (κωδικός: 6087/010).

Θα ταίριαζαν επίσης και δύο τέλεια, ανάλαφρα πανωφόρια από το Massimo Dutti.

Zara Jean
www.zara.com