Η λάμψη που χρειάζεσαι το σαββατοκύριακο... στο Zara - Οι πιο κομψές πούλιες από 27,95 ευρώ

Φορέματα, παντελόνια, μπλούζες σε τιμές σοκ

Julie Saropoulos
Fashion Editor
www.zara.com
www.zara.com

Hello Zara lovers! Παρασκευή σήμερα και είμαι σίγουρη πως όλο και κάποια βόλτα θα πας... αλλά και να μην κάνεις τίποτα, αυτά τα κομμάτια που θα σου προτείνω στη συνέχεια από το Zara, είναι οι πιο λαμπερές τάσεις του χειμώνα. Ποιος είπε πως οι πούλιες μπορούν να φορεθούν μόνο σε επίσημες περιστάσεις... μπορείς να τις συνδυάσεις ακόμη και πρωί, αρκεί να το κάνεις σωστά. Πάμε να δούμε ένα φόρεμα, μία μπλούζα, ένα παντελόνι και μία βερμούδα!

Οι πιο κομψές πούλιες στο Zara

Ξεκινάμε με δύο μαύρα κομμάτια, για αυτές που προτιμούν μία διακριτική, ψυχρή λάμψη. Στην αριστερή εικόνα της παρακάτω φωτοργαφίας, έχω να σου προτείνω μία τέλεια μπλούζα, η οποία είναι ημιδιάφανη, μακρυμάνικη, με όρθιο γιακά, άνοιγμα V στην πλάτη και φιόγκο. Η τιμή της ανέρχεται στα 39.95 € (κωδικός: 9127/572).

Στη διπλανή εικόνα έχουμε ένα τέλειο μακρυμάνικο φόρεμα, επίσης ημιδιάφανο, με φόδρα, στα 49.95 € (κωδικός: 8351/254).

Zara φόρεμα και μπλούζα
www.zara.com

Εάν είσαι πιο τολμηρή θα επιλέξεις την ροζ βερμούδα που θα δεις παρακάτω, η οποία βρίσκεται στα 27,95 € (κωδικός: 4387/328). Ενώ εάν ψάχνεις μακρύ παντελόνι, θα επιλέξεις το λιλά που θα δεις στην αριστερή εικόνα. Η τιμή του ανέρχεται στα 39,95 € (κωδικός: 3028/224).

Χθες σου πρότεινα και ένα τέλειο bomber jacket με πούλιες από το Zara, με 59,95 €, το οποίο είναι σχεδόν ίδιο με αυτό του οίκου Prada, το οποίο αγγίζει τα 10.000 € (δες το εδώ).

Zara παντελόνια
www.zara.com