3 τσάντες στο Zara, οι οποίες μοιάζουν σα να τις πήρες από ακριβό οίκο, όμως ξεκινάνε από 25,95 ευρώ

Με στρας και χωρίς, κομμάτια για όλα τα γούστα

Julie Saropoulos
Fashion Editor
www.zara.com
www.zara.com

Η τσάντα είναι ένα από τα βασικότερα στοιχεία του look μας, γι' αυτό πρέπει να δίνουμε βάση σε αυτή, καθώς οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Τα νέα κομμάτια που έχει πλέον διαθέσιμα το Zara, είναι στην κυριολεξία ένα και ένα. Σήμερα λοιπόν θα σου προτείνω 3 τσάντες, οι οποίες μοιάζουν σα να τις πήρες από ακριβό οίκο, όμως ξεκινάνε από 25,95 €.

3 τσάντες στο Zara

Η πρώτη που θα σου προτείνω είναι και η αγαπημένη μου. Είναι διχτυωτή μεταλλιζέ, σε σχέδιο χιαστί, με βολάν λεπτομέρεια στο εξωτερικό μέρος. Είναι διαθέσιμη σε δύο χρώματα, το ασημί και το μαύρο και η τιμή της ανέρχεται στα 49,95 € (κωδικός: 6098/010).

Τσάντα Zara
www.zara.com

Συνεχίζουμε με ακόμη ένα συγκλονιστικό σχέδιο, το οποίο μοιάζει αρκετά με αυτό που είδαμε προηγουμένως, όμως έχει μεταλλιζέ λεπτομέρειες και φτερά. Είναι διαθέσιμη σε δύο χρώματα, το ασημί και το μαύρο και η τιμή της βρίσκεται στα 49,95 € (κωδικός: 6111/010).

Τσάντα Zara
www.zara.com

Τέλος έχουμε ένα πολύ ιδιαίτερο σχέδιο τσάντας. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για μία μικρή city τσάντα, σε γεωμετρικό σχήμα. Έχει χειρολαβές και ρυθμιζόμενο-αφαιρούμενο λουρί για πέρασμα χιαστί. Είναι διαθέσιμη σε δύο χρώματα, το εκρού και το μαύρο και η τιμή της βρίσκεται στα 25,95 € (κωδικός: 6672/010).

Δες εδώ και 3 κομμάτια για να ανανεώσεις το στιλ και την γκαρνταρόμπα σου, με προσφορά στο Zara.

Τσάντα Zara
www.zara.com