Γούνα, παντελόνι και μποτάκια στο Zara - Οι must αγορές της εβδομάδας από 35,95 ευρώ

Θα τα φοράς όλο το χειμώνα

Julie Saropoulos
Fashion Editor
www.zara.com
www.zara.com

Καλή εβδομάδα Zara lovers! Μιας και είναι Δευτέρα, έχω να σου προτείνω τις must αγορές της εβδομάδας, από το αγαπημένο μας Zara. Εφόσον ο καιρός θα χαλάσει (δες εδώ τις προβλέψεις), έχω να σου δείξω αυτή τη φορά πιο ζεστά ρούχα, όπως μία γούνα, ένα τέλειο τζιν και μποτάκια.

Οι must αγορές της εβδομάδας

Θα ξεκινήσω από τη γούνα. Βρίσκεται σε μία τέλεια απόχρωση, στο χρώμα της άμμου. Έχει γιακά πουκαμίσου, μακρύ μανίκι και κρυφές πλαϊνές τσέπες. Ταιριάζει σχεδόν με τα πάντα και η τιμή της ανέρχεται στα 69,95 € (κωδικός: 6318/231).

Zara γούνα
www.zara.com

Και περνάμε στα μποτάκια. Είναι μαύρα ίσια, δερμάτινα, με λεπτομέρεια με αγκράφες και φερμουάρ. Έχουν επίσης τρακτερωτή σόλα, κλείσιμο με φερμουάρ στο εσωτερικό μέρος, συνθετικό εύκαμπτο πάτο αφρού από λάτεξ, ο οποίος είναι σχεδιασμένος για να προσφέρει μεγαλύτερη άνεση, με ύψος σόλας 3,5 εκατοστά. Η τιμή του ανέρχεται στα 45,99 €, αντί 79,95 € (προσφορά), (κωδικός: 1109/910).

Zara μπότες
www.zara.com

Για το τέλος άφησα ένα καταπληκτικό τζιν, ψηλόμεσο, σε ίσια γραμμή, με όψη ξεβαμμένου. Ακόμη, διαθέτει ζώνη, έχει σκούρο γκρι χρώμα και κοστίζει 35,95 € (κωδικός: 8527/16).

Δες εδώ 3 ακόμη κλασικά, αλλά καθόλου basic κομμάτια, που θα επιλέξεις στο Zara για να απογειώσεις το look σου. Ξεκινάνε από 11,99 ευρώ

Zara παντελόνι
www.zara.com