Trend Alert: Οι νούμερο ένα τάσεις στα παπούτσια για φέτος το καλοκαίρι

Το Αυστραλιανό brand της Windsor Smith μεγαλούργησε για ακόμα μια φορά

Trend Alert: Οι νούμερο ένα τάσεις στα παπούτσια για φέτος το καλοκαίρι

Το Αυστραλιανό brand της Windsor Smith, μας παρουσιάζει τα trends της φετινής καλοκαιρινής σεζόν. Τρακτερωτά, δίπατα παπούτσια που θα απογειώσουν το look σου στη στιγμή. Η chunky σόλα, που αποτελεί το χαρακτηριστικό τόσο των sneakers όσο και των ψηλοτάκουνων παπουτσιών, είναι αυτά που θα φορεθούν πολύ αυτό το καλοκαίρι.

Windsor Smith favela

Για εσένα που είσαι fan του athleisure και της άνεσης, ένα από τα best Sellers της συλλογής της Windsor Smith είναι τα chunky sneakers, η τρακτερωτή τους σόλα που αναμφίβολα θυμίζει τα αγαπημένα daddy’s sneakers, δίνουν ύψος χωρίς να φοράς τακούνια αλλά και ένταση λόγω της extravagant σόλας τους, κι έτσι θα τα φορέσεις τόσο με sporty outfit, όσο και με φορέματα και σακάκι.

Windsor Smith favela

Για πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις αλλά έχοντας ως βασικό παρονομαστή την χοντρή σόλα, μπορείς να διαλέξεις πλατφόρμες εμπνευσμένες από τα 90s ή και clogs. Εντυπωσιακά τακούνια, chunky σόλες και λουριά σε συνδυασμό με glossy σύνθεση ή και δερμάτινη υφή, είναι μερικά από αυτά που θα σε κάνουν να κλέψεις τις εντυπώσεις.

Windsor Smith favela

Ειδικά όσο ο καιρός γίνεται καλύτερος και το καλοκαίρι πλησιάζει, θα βρεις ποικιλία από chunky σανδάλια και πλατφόρμες, αλλά και δίπατα ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Μεταλλικές αγκράφες και ανανεωμένο grunge attitude είναι μερικές από τις λεπτομέρειες που θα δώσουν στην γκαρνταρόμπα σου αναβαθμισμένα vibes και attitude.

Windsor Smith favela

Last but not least, τα σανδάλια και τα flatforms που θα σε κρατήσουν άνετη από το πρωί μέχρι το βράδυ, ενώ θα τα φορέσεις με κάθε σου outfit, από το αέρινο floral φόρεμα σου, μέχρι και το set με τα έντονα prints, ή το total denim look.

Extra tip, για τις δροσερές ανοιξιάτικες μέρες είναι πως μπορείς να τα φορέσεις με χρωματιστές κάλτσες για super stylish αποτέλεσμα.

Windsor Smith favela

Τέλος, ένα νέο entry στη φετινή συλλογή της Windsor Smith που είναι διαθέσιμη στο FAVELA.gr είναι τα ολοκαίνουρια ανδρικά σανδάλια, με τον άνετο πάτο και τη minimal γραμμή. Τα πολλαπλά λουριά προσφέρουν άνεση και σταθερότητα, ενώ μπορούν να φορεθούν με λινό outfit, τζιν ή και cargo για πιο casual αποτέλεσμα.

Επισκεφτείτε το Favela.gr για να δείτε όλη την νέα συλλογή της Windsor Smith.