Zara: Το απόλυτο φόρεμα για την Ανάσταση - Μπλε σκούρο με ανοιχτή πλάτη και μακριά μανίκια

Κοστίζει μόνο 35 ευρώ

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Zara: Το απόλυτο φόρεμα για την Ανάσταση - Μπλε σκούρο με ανοιχτή πλάτη και μακριά μανίκια

Βρισκόμαστε μια εβδομάδα μακριά από την Ανάσταση και γνωρίζουμε πολύ καλά πως το outfit της συγκεκριμένης ημέρας πρέπει να χτιστεί από πολύ πιο πριν. Θα κάνεις εμφάνιση!

Η ομάδα του Youweekly.gr εντόπισε για σένα το πιο κατάλληλο φόρεμα αλλά όχι μόνο! Σου προτείνουμε παρακάτω φουλ έξτρα look! Και παπούτσια και τσάντα, όλα Zara! Για ρίξε μια ματιά...

ΠΛΕΚΤΟ ZARA ΦΟΡΕΜΑ ΚΑΠΑ

  • Φόρεμα με στρόγγυλη λαιμόκοψη και μακριά μανίκια σε στυλ κάπας με ανοίγματα.
  • ΜΠΛΕ | 2893/027
  • 35,95 EUR

zara ανασταση

zara νέα συλλογή

zara φόρεμα

Μπορείς να το συνδυάσεις με αυτή την Zara τσάντα:

Τσάντα σε σχήμα box με όψη μεταλλιζέ. Λουρί ώμου. Μεταλλικό κούμπωμα. Κωδικό 6315/110 - 29,95 EUR.

zara τσάντες

Και με αυτά τα παπούτσια:

Πέδιλο με τακούνι από βινύλιο. Λεπτομέρεια φιόγκος με γυαλιστερές λεπτομέρειες στο μπροστινό μέρος. Τετραγωνισμένη μύτη. Λουρί στο πίσω μέρος. Κωδικός 2315/110 - 39,95 EUR!

zara παππυτσι

Πως βγαίνει το κερί από τα ρούχα σε περίπτωση που είστε τόσο απρόσεκτες - όπως εγώ - και στάξει επάνω σας η λαμπάδα

Συνήθως αυτό που ισχύει με τους περισσότερους λεκέδες είναι ότι πρέπει να τους αφαιρούμε αμέσως. Στην περίπτωση αυτή ΔΕΝ ισχύει, επειδή το κερί στεγνώνει γρήγορα και το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να το απλώσετε παντού. Μόλις, λοιπόν, πέσει κερί στο ρούχο, εσείς απλά περιμένετε μέχρι να κρυώσει και να σταθεροποιηθεί.

Με τη βοήθεια ενός αιχμηρού αντικειμένου ξεκινήστε να ξύνετε το κερί και θα δείτε ότι θα φύγει πολύ εύκολα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ανάποδη πλευρά του κουταλιού ή ακόμη και μία πιστωτική κάρτα ή έναν χάρακα.

Παρόλο που είναι μία ιδιαίτερα εύκολη διαδικασία, δώστε προσοχή στο δεύτερο βήμα για το πως βγαίνει το κερί από τα ρούχα, επειδή αν το ύφασμα είναι λεπτό ή ευαίσθητο, θα πρέπει κι εσείς να είστε περισσότερο προσεχτικοί στην αφαίρεση του λεκέ για να μη το σκίσετε. Τοποθετήστε μία πετσέτα κάτω από το λεκέ και πάνω από αυτό τοποθετήστε ένα κομμάτι χαρτί κουζίνας και σιδερώστε το! Η θερμοκρασία του σίδερου να είναι χαμηλή και να μη χρησιμοποιήσετε ατμό. Θα δείτε το κερί να μένει πάνω στην πετσέτα και το ρούχο σας πλέον θα είναι καθαρό.

Ολοκληρώστε τη διαδικασία του πως βγαίνει το κερί από τα ρούχα, βάζοντας το ρούχο για πλύσιμο με βάση τις οδηγίες του.

TAGS