Το βρήκαμε και κοστίζει μόνο 3 ευρώ: Αυτό είναι το καλύτερο δώρο για το Πάσχα κι όχι μόνο!

Οικονομικό, ξεχωριστό και... πολλά υποσχόμενο!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Unsplash.com
Unsplash.com

Η Μεγάλη Εβδομάδα έφτασε κι από τις 11 η ώρα το πρωί της Κυριακής έως και τις 18:00 που τα καταστήματα παρέμειναν ανοιχτά έψαχνα μανιωδώς να βρω το πιο τέλειο και συνάμα οικονομικό δώρο τόσο για τις συνεργάτιδές μου στην δουλειά (πέντε είναι ζωή να έχουν) όσο και για την κολλητή μου!

Και που δεν πήγα αλλά... όλα συνηθισμένα, όλα βαρετά, όλα πανάκριβα(!!!). Εν έτει 2023 με το 99% να παίρνει βασικό μισθό, αν με ρωτάτε, τα 30 και 50 ευρώ για δώρο Πάσχα, εορτών, επετείου κλπ μου φαίνονται πολλά... Εμένα που συντηρώ, φυσικά, έναν σκύλο κι ένα σπίτι, άρα... έψαχνα να βρω κάτι όμορφο, διακριτικό και οικονομικό γιατί... η κίνηση μετράει άλλωστε και... πιστέψτε με (!) τελικά, μετά από πόση ώρα ψάξιμο βρήκα ακριβώς αυτό που ήθελα!

Είναι το κατάλληλο δώρο για όσους δεν έχουν πολύ χρόνο για να τρέχουν στα μαγαζιά

Και στο λέω εγώ από προσωπικής εμπειρίας πια αφού... έπαθα και τώρα έμαθα! Αρχικά είναι ο καλύτερος τρόπος για να πεις χρόνια πολλά για οποιαδήποτε περίσταση, είτε γενέθλια είτε κάποια ονομαστική εορτή όπως της Πασχαλιάς και Λαμπρινής που είναι στις 16 Απριλίου, του Νικόλαου στις 18 ή κι ακόμα του Θωμά που είναι στις 23 αλλά αρμόζει και σε περιστάσεις όπως επέτειος γάμου, επέτειος φιλίας κλπ...

Σε σένα θα κοστίσει μόνο 3 ευρώ ενώ στον παραλήπτη του μπορεί να χαρίσει μέχρι και 10.000! Φυσικά και κατάλαβες ήδη σε τι αναφέρομαι: στο ΣΚΡΑΤΣ «Χρόνια Πολλά»!

Το βρήκαμε και κοστίζει μόνο 3 ευρώ: Αυτό είναι το καλύτερο δώρο για το Πάσχα κι όχι μόνο!

Εγώ το πήρα και για τις 5 συνεργάτιδές μου ως Πασχαλινό δώρο αλλά και για την κολλητή μου που σε λίγες ημέρες έχει τα γενέθλιά της! Με γρήγορους υπολογισμούς θα σου πω ότι έδωσα 18 ευρώ και «κάλυψα» 6 ολόκληρα δώρα! Βέβαια, τα ΣΚΡΑΤΣ θα τα συνοδεύσω με πασχαλινά αυγά, όσον αφορά τις συνεργάτιδές μου, γιατί είμαστε και φαγανές στην παρέα! Θα το βάλω πάνω τους αντί κάρτας και θα γράψω στην κάθε μία κάτι ωραίο και ξεχωριστό γιατί αυτό που ξέχασα να σου πω είναι ότι έχει και ειδική περιοχή για ευχές! Όσον αφορά την κολλητή μου, δεν έχω σκεφτεί ακόμα με τί άλλο μπορώ να τις το δώσω... Κανένα κόσμημα ίσως; ANY HELP ACCEPTED!

Το βρήκαμε και κοστίζει μόνο 3 ευρώ: Αυτό είναι το καλύτερο δώρο για το Πάσχα κι όχι μόνο!

Αξίζει να σημειωθεί πως 1 στα 2 ΣΚΡΑΤΣ «Χρόνια Πολλά» κερδίζει, όπως γράφει πάνω και ο λαχνός!

Thank me later!