Το statement παλτό του χειμώνα θα κάνει τα looks σου να φαίνονται ακριβά!

Θα μεταμοφώσει και το πιο minimal σύνολο

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
photo by Κώστας Καπαρελιώτης
photo by Κώστας Καπαρελιώτης

Είναι το απόλυτο πανωφόρι του χειμώνα, που λατρεύεται από όλες τις ηλικίες, αφού ταιριάζει με όλα τα στυλ και φοριέται από το πρωί ως το βράδυ κάνοντας κάθε σύνολο να μοιάζει... ακριβό! Το youweekly.gr μαζί με την Nicole Dialektopoulou διάλεξαν το πιο μοδάτο καμηλό παλτό i Blues από τα Notos και το συνδύασαν με ένα total beige σύνολο, με top Notos και παντελόνι Mango, ολοκληρώνοντας ιδανικά το outfit με τα πιο it-access της εποχής: Mini bag Notos και ρετρό pumps Envie shoes σε ταμπά απόχρωση.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείς να πάρεις ιδέες styling, για να δημιουργήσεις τη Νο1 εμφάνιση του χειμώνα και φυσικά να κάνεις fashion statement τους επόμενους μήνες στις εξόδους σου

Το καμηλό παλτό είναι σταθερή αξία στη μόδα

Ένα διαχρονικό, κλασικό παλτό επέλεξε η ομάδα μόδας του το youweekly.gr από τα Notos

καμηλό παλτό

photo by Κώστας Καπαρελιώτης

Θα το βρεις εδώ

ποντάροντας στην κομψότητα και την upper αισθητική που θα χαρίσει ένα καμηλό πανωφόρι στα looks σου. Η τάση, μάλιστα, θέλει να το συνδυάσεις με μονοχρωμία, όπως κάναμε και εμείς, προτείνοντας ένα στενό top Notos

Θα το βρεις εδώ

και ένα loose παντελόνι Mango σε μπεζ χρώμα

Θα το βρεις εδώ

τονίζοντας την κομψότητα του outfit με τα κατάλληλα αξεσουάρ: Μια mini bag Notos

Θα την βρεις εδώ

και ψηλοτάκουνες ρετρό γόβες Envie Shoes

pumps

Θα τις βρεις εδώ

Ολοκλήρωσε με μια statement αλυσίδα στον λαιμό

αλυσίδα λαιμού

Παρόμοια θα βρεις εδώ

Και μοδάτα μαύρα γυαλιά ηλίου

γυαλιά prada

Παρόμοια θα βρεις εδώ

Tο καμηλό παλτό γίνεται μανία στο Instagram

Οι fashion influencers και τα ενημερωμένα κορίτσια στο street style απογειώνουν το καμηλό παλτό στις εμφανίσεις τους, που το συνδυάζουν με ποικίλους τρόπους, κάνοντας και το πιο minimal look να φαίνεται ακριβό! Έτσι θα το δεις φορεμένο με μαύρα κομμάτια, με boho φορέματα αλλά και με casual denim σύνολα, τονίζοντας κάθε φορά τον elegant και chic χαρακτήρα του.

Η Sienna Miller το απογειώνει με 3 τρόπους

Tips για να το συνδυάσεις
  • Πρόσεξε να είναι καλή η ποιότητά του για να μπορεί να σταθεί στα outfits σου είτε μιλάμε για βραδινά φορέματα είτε για πρωινές επιλογές.
  • Προτίμησε ένα μακρύ και φαρδύ κομμάτι για να φορέσεις από μέσα τα oversized πουλόβερ σου (δες πώς θα τα συνδυάσεις με 6 τρόπους) αλλά και για να κάνεις layering με σακάκια και μπουφάν.
  • Φόρεσέ το με μαύρα για να κάνεις τη διαφορά στην εμφάνισή σου.
  • Είναι το τέλειο πανωφόρι για να το συνδυάσεις με τα λευκά σου σύνολα, δημιουργώντας to-the-point outfits.
  • Αν είσαι φανατική του color blocking (το κάνεις και σωστά) θα το προτιμήσεις για τις κρύες μέρες του χειμώνα.

Δοκίμασε δύο ακόμα μοδάτα στυλ καμηλό παλτό

Στο Notos θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία προτάσεων για να επιλέξεις το δικό σου αγαπημένο καμηλό παλτό, αυτό που θα μείνει για πολλά χρόνια στην ντουλάπα σου και πάντα θα σε βγάζει ασπροπρόσωπη. Προτίμησε κλασικό σχέδιο, που ταιριάζει με όλα, είτε το επιλέξεις στην πιο ίσια γραμμή του είτε το βάλεις στην oversized εκδοχή. Συμπέρασμα; Με ένα καμηλό παλτό Notos θα είσαι κομψή και μοντέρνα όλες τις ώρες της μέρας.

παλτό notos

Θα το βρεις εδώ

καμηλό παλτό

Θα το βρεις εδώ

Info

notos.gr

notosofficial

* Για να είσαι πάντα ενημερωμένη για τις τρέχουσες τάσεις και ό,τι πιο hot κυκλοφορεί στον χώρο της μόδας, μπες καθημερινά στο youweekly.gr, στο Instagram και στο Facebook.