Adam's Shoes: Καλωσορίζει τη νέα σεζόν με τα πιο όμορφα σχέδια!

Μια πλούσια συλλογή

Adam's Shoes: Καλωσορίζει τη νέα σεζόν με τα πιο όμορφα σχέδια!

Για σένα που θέλεις να δημιουργήσεις τα πιο trendy και stylish χειμερινά outfits, η Adam’s Shoes σού προτείνει ιδέες για να εμπενυστείς και να ανανεώσεις το στυλ σου με τον πιο κομψό τρόπο. Διάλεξε τα παπούτσια που θα συνδυαστούν σωστά με κάθε σου σύνολο και θα το απογειώσουν! Ο λόγος; Τα παπούτσια Adam's shoes είναι οι «πρωταγωνιστές» που θα κάνουν τη διαφορά σε κάθε look.

Πλούσια συλλογή Adam's shoes

αρβυλάκια adams

Στην πλούσια συλλογή Adm's shoes θα ανακαλύψεις τα πιο εντυπωσιακά value for money σχέδια, κατάλληλα για στυλάτα all day looks. Αν ψάχνεις ένα basic παπούτσι που θα σε συντροφεύει κάθε στιγμή της μέρας, από νωρίς το πρωί στο γραφείο μέχρι αργά το απόγευμα στις βόλτες σου, τότε να ξέρεις πως ένα ζευγάρι αρβυλάκια θα σου χαρίσει τις πιο comfy και μοδάτες εμφανίσεις.

λευκά αρβυλάκια

μαύρα αρβυλάκια

Αν όμως θέλεις να φορέσεις το απόλυτο σχέδιο της φετινής σεζόν, αυτό είναι σίγουρα τα loafers. Πρόκειται για ένα διαχρονικό κομμάτι που τα τελευταία χρόνια φιγουράρει στις πιο hot τάσεις, ένα basic και απαραίτητο ζευγάτρι για κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα. Εσύ το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να αποφασίσεις ποιο σχέδιο, ποιο υλικό ή ποιο χρώμα αντιπροσωπεύει καλύτερα το στυλ σου.

loafers

loafers αγκράφα

Τα loafers θα τα βρεις φέτος σε μεγάλη ποικιλία, ακόμα και στην εκδοχή του σε γόβα, για να πετύχεις στα looks σου με τον πιο trendy τρόπο την αυστηρή αλλά και σύγχρονη έκφραση της θηλυκότητας.

pumps

pumps black

γόβα αγκράφα

Ανανέωσε λοιπόν την γκαρνταρόμπα σου, επενδύοντας σε παπούτσια κατασκευασμένα από ποιοτικά, ανθεκτικά υλικά, όπως το καστόρι, το λουστρίνι και το δέρμα, για να δημιουργήσεις μαζί τους διαχρονικές εμφανίσεις που αποπνέουν σιγουριά και κομψότητα.

Ένα δερμάτινο ankle boot, ένα fashionable καστόρινο μποτάκι θα «μαγνητίσει» τα βλέμματα στο πέρασμά σου. Θα τα βρεις όλα στη νέα συλλογή της Adam’s Shoes.

καφέ μπότες

μαύρα μποτάκια

μαύρες μπότες

καφέ μπότες

Αν θέλεις τον φετινό χειμώνα να βγάλεις προς τα έξω την πιο στυλάτη εκδοχή σου και να κυκλοφορείς στους δρόμους της πόλης αποπνέοντας ακαταμάχητο «αέρα» δεν έχεις παρά να ανακαλύψεις τις elegant προτάσεις της Adam’s Shoes.

πράσινες γόβες

πράσινες γόβες

pumps

καφέ γόβες


Η συλλογή Adam’s Shoes διατίθεται σε επιλεγμένα καταστήματα.

Για να περισσότερες πληροφορίες επισκέψου το www.adamsshoes.gr, το Facebook και το Instagram της Adam’s Shoes, και το Youtube