Γούρια 2024: Βρήκαμε τα καλύτερα χειροποίητα Panidis

Δες πώς θα κάνεις fashion statement στα πάρτι των γιορτών

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
photo by Κώστας Καπαρελιώτης
photo by Κώστας Καπαρελιώτης

Yπάρχει ο "ιερός" κανόνας στη μόδα που λέει το εξής: "Ένα look ολοκληρώνεται μόνο όταν του προσθέσεις τα κατάλληλα κοσμήματα"! To youweekly.gr και η Εύα Φούσκα γνωρίζουν καλά όλες τις... στυλιστικές λεπτομέρειες και λίγο πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς σού δείχνουν στο ακόλουθο βίντεο τα must-have lucky charms από τον Panidis -ή αλλιώς τα γούρια- που θα φορέσεις στον λαιμό σου για να αναδείξεις τα party looks στις εορταστικές σου εξόδους.


Λάμψε στις γιορτές με τα υπέροχα γούρια Panidis

panidis

Μενταγιόν, βραχιόλια, δαχτυλίδια με lucky charms Panidis προτίμησε η Εύα Φούσκα, αναδεικνύοντας τη μεγάλη τάση της εορταστικής περιόδου, αφού καθένα ξεχωριστά έχει επάνω του ένα lucky charm με αστεράκια, δεντράκια, το νέο έτος 2024, ρόδια, ενώ συνδύασε πολλά μαζί, τονίζοντας το trend που όλες ήδη γνωρίζουμε και θέλει να στηρίξουμε τον... μαξιμαλισμό στα κοσμήματα.

Διάλεξε τα δικά σου αγαπημένα σε ασήμι ή χρυσό από την πλούσια συλλογή Panidis και συνδύασέ τα με όλα σου τα looks, για να απογειώσεις διαφορετικά στυλ με τις εμφανίσεις σου. Να θυμάσαι ότι λόγω εορταστικής σεζόν, οι κόκκινες και πράσινες λεπτομέρειες έχουν την τιμητική τους στα lucky charms, που ξεχωρίζουν -και με το παραπάνω- στη συλλογή με γούρια Panidis.

κοσμήματα γούρια

Style tip: Κι αν νομίζεις ότι μετά τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά δεν θα τα ξαναφορέσεις, κάνεις μεγάλο λάθος. Άλλωστε σίγουρα θα έχεις ανάγκη να φοράς το τυχερό σου γούρι στον λαιμό, το χέρι ή τα δάχτυλα, για να σου φέρνει γούρι όλη τη νέα σεζόν.

To καλύτερο δώρο: Ένα γούρι Panidis είναι το καλύτερο δώρο για τους δικούς σου ανθρώπους, αφού θα παραμείνει αναλλοίωτο στον χρόνο και θα το φοράνε για πάντα, να τους θυμίζει τις δικές σας υπέροχες στιγμές, ως ενθύμιο αγάπης, αφοσίωσης, τύχης και ευημερίας!

Κάνε την xmas shopping list σου

Η Εύα Φούσκα σού προτείνει τα πιο hot γούρια Panidis, για να διαλέξεις αυτά που ταιριάζουν στο στυλ σου και να λάμψεις με τα party looks της σεζόν.

μενταγιόν γούρι

Κολιέ μεγάλο ρόδι

δαχτυλίδι ρόδι

Δαχτυλίδι-ρόδι

βραχιόλι γούρι

Βραχιόλι με αστέρι

βραχιόλι panidis

Βραχιόλι με δεντράκι

panidis κοσμήματα

Βραχιόλι με το 4

Συμπλήρωσε τη λίστα σου με δώρα Panidis για όλο τον χρόνο

Δεν μπορείς να αντισταθείς σε μοδάτα και άριστης ποιότητας κοσμήματα, οπότε είναι μια καλή ευκαιρία τώρα τις γιορτές να γεμίσεις τη λίστα σου με τα αγαπημένα σου κομμάτια, από την πλούσια συλλογή Panidis. Κολιέ, μεταγιόν, δαχτυλίδια, βραχιόλια, σκουλαρίκια αλλά και κομμάτια για ειδικές περιστάσεις, όπως γάμος & βάφτιση, θα γίνουν δικά σου με ένα κλικ στο panidis.gr, οπότε πάρε μια γεύση από τις προτάσεις τους...

μενταγιόν χρυσό

Mενταγιόν-κόμπος

χρυσό δαχτυλίδι

Φαρδύ δαχτυλίδι

σταυρός

Χειροποίητος σταυρός

κρίκοι

Σκουλαρίκια-κρίκοι

μενταγιόν

Ασημένιο κολιέ

ταυτότητα

Ταυτότητα

Info