Άγιος Βαλεντίνος: Τα 10 καλύτερα δώρα για εκείνον που σίγουρα θα τον εντυπωσιάσουν

Σου έχουμε την top λίστα για να δείξεις τον έρωτά σου με τον καλύτερο τρόπο στις 14 Φεβρουαρίου

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
shutterstock
shutterstock

Φτάνει σιγά-σιγά αυτή η εποχή του χρόνου, που τα ζευγάρια δείχνουν πολλαπλάσια την αγάπη τους μέσω λίγο πιο ιδιαίτερων δώρων. Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει, οπότε δεν έχεις παρά να φτιάξεις τη λίστα σου με τα δώρα θέλεις να χαρίσεις στον αγαπημένο σου -γιατί κι εκείνος σου έχει ετοιμάσει τα 10 καλύτερα δώρα-, φροντίζοντας να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα. Άλλωστε, η μέρα αυτή είναι για να κάνεις εντύπωση και μέσω των δώρων σου.

Βέβαια, συμφωνώ, ότι δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο όταν πρόκειται για ψώνια για άντρες, ειδικά αν δεν έχεις κατά νου κάτι συγκεκριμένο που χρειάζονται. Από ένα καλό ουίσκι, μέχρι κάλτσες ή ένα ιδιαίτερο πουλόβερ, στην top λίστα που ακολουθεί θα βρεις 10 πρωτότυπα δώρα για να τον εντυπωσιάσεις στη γιορτή των ερωτευμένων. Και να θυμάσαι ότι τα πρακτικά δώρα είναι πάντα οι "νικητές", αλλά δεν χρειάζεται να είναι βαρετά!

Valentine's gift list: Τα 10 καλύτερα δώρα για εκείνον

Δεν θέλεις τίποτα καλύτερο τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου από το να κλέψεις (για άλλη μία φορά) την καρδιά του. Οπότε βρήκα για σένα τα 10 καλύτερα δώρα που θα τον εντυπωσιάσουν και με το παραπάνω, ενώ παράλληλα θα τιμήσουν τον έρωτά σου για εκείνον.

Το δώρο δεν είναι μόνο μια έκφραση αγάπης και έρωτα (που είναι, βέβαια), αλλά δίνει επίσης τη δυνατότητα στον αποδέκτη (τον σύντροφό σου ή τον άντρα σου) να αισθάνεται εξαιρετικός και μοναδικός. Για όλα τα μπερδεμένα κορίτσια, λοιπόν, τριγύρω, που πιστεύουν ότι είναι δύσκολο να βρουν το ιδανικό δώρο για τον καλό τους, σου δείχνουμε αυτά που σίγουρα θα τον κάνουν να τρελαθεί από την χαρά του.

Μπουρνούζι

μπουρνούζι

Από 70% bamboo και 30% βαμβάκι, θα τον αγκαλιάσει σαν να είσαι εσύ! Προτίμησε (λόγω της ημέρας) το κόκκινο χρώμα και κάνε τη διαφορά!

Τιμή: €68

Θα το βρεις: downtownhome.gr

Σετ ξυρίσματος

σετ ξυρίσματος

Ένα μοναδικό δώρο για τον άντρα και την προσωπική του περιποίηση με την ποιότητα της IDC Institute! Men’ s Luxury που περιέχει: Δερμάτινο κουτί, Κρέμα Ξυρίσματος 150ml, Αφρόλουτρο 300ml, Αfter Shave Balm 150ml, Σαπούνι υγρό προσώπου 100ml, Πινέλο Ξυρίσματος και Πετσέτα προσώπου 30 x 30cm.

Τιμή: €34,99

Θα το βρεις: e-mamouth.gr

Σετ μαχαιριών

μαχαίρια

Αυτό το σετ μαχαιριών της σειράς DAMASCUS της Samura®️ αποτελεί το απόλυτο για κάθε επαγγελματία, αλλά και ερασιτέχνη μάγειρα, καθώς διαθέτει τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα μαχαίρια κουζίνας: Ένα μαχαίρι του Chef, τόσο για την κοπή όσο και για τον τεμαχισμό (πχ. σε κύβους) των τροφίμων, ένα μαχαίρι γενικής χρήσης και ένα μαχαίρι ξεφλουδίσματος, για να κόψετε και να καθαρίσετε τα λαχανικά και τα μυρωδικά σας.

Τιμή: €249

Θα το βρεις: kioumourtzoglou.gr

Δερμάτινο τσαντάκι

τσαντάκι ώμου

Γνήσια δερμάτινη casual τσάντα crossbody Bull Captain, με μακρύ λουράκι ώμου 128 εκ., εσωτερικές θήκες και χωρίσματα για πορτοφόλι, κινητό, κάρτες και 4 εξωτερικές θήκες (3 στο μπροστινό μέρος της τσάντας και 1 πίσω).

Τιμή: €41

Θα το βρεις: cardinalbags.gr

Aκουστικά

air pods

Τα νέα Apple Airpods 3rd Gen διαθέτουν χωρικό ήχο που νιώθεις πως σε περιβάλλει. Με προσαρμοστικό Ισοσταθμιστή, που βελτιώνει τη μουσική σύμφωνα με το σχήμα του αυτιού σου. Στα plus, ο χωρικός ήχος με δυναμική παρακολούθηση των κινήσεων του κεφαλιού, για μια μαγική ακουστική εμπειρία κινηματογράφου που σε περιβάλλει.

Τιμή: €209

Θα τα βρεις: plaisio.gr

Πουλόβερ

πουλόβερ

Φτιαγμένο από εξαιρετικά λεπτό μαλλί αρνιού, αυτό το πουλόβερ με λαιμόκοψη Gant διαθέτει ένα μοτίβο argyle στο μπροστινό μέρος και μονόχρωμη πλάτη. Ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο G μέσα στο argyle προσθέτει ένα twist στο κλασικό σχέδιο, ενώ οι ριπ λεπτομέρειες στις μανσέτες και το στρίφωμα ολοκληρώνουν την εμφάνιση.

Τιμή: €80

Θα το βρεις: gr.gant.com

Μανικετόκουμπα

μανικετόκουμπα

Μανικετόκουμπα DAPHNE σε ασήμι γυαλιστερό με μπλε σμάλτο, σε εντυπωσιακό σχέδιο, που θα κάνουν δήλωση μόδας στην εμφάνισή του.

Τιμή: €240

Θα τα βρεις: zolotas.gr

Σημειωματάριο

σημειωματάριο

Δερμάτινη θήκη με σημειωματάριο, ιταλικής κατασκευής, διαστάσεων 10×2×14 (Μ×Π×Υ), που διπλώνει σαν βιβλίο και ασφαλίζει με δερμάτινο λουράκι από μαλακό δέρμα 13×9.

Τιμή: €35

Θα τo βρεις: dermachroniaris.gr

Ουίσκι

ποτό

Κουτί δώρου με Cardhu ουίσκι και σοκολατένια πούρα που θα κάνουν τη διαφορά τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Τιμή: €90

Θα τo βρεις: anthemionflowers.com

Σετ κάλτσες

κάλτσες

Κάλτσες σε σετ 5 τεμαχίων, που χαρίζουν αίσθηση φρεσκάδας στα πόδια και περιορίζουν την εφίδρωση. Από 98% βαμβάκι, προσφέρουν την άνεση των φυσικών υλικών σε συνδυασμό με την ελαστικότητα και την αντοχή του νήματος Lycra®.

Τιμή: €34,90

Θα τo βρεις: pirinhill.com