Montblanc: Το τέλειο δώρο για άντρες που θέλουν να ξεχωρίζουν

Δες τι θα διαλέξεις για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Montblanc: Το τέλειο δώρο για άντρες που θέλουν να ξεχωρίζουν

Για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θέλεις να εντυπωσιάσεις τον αγαπημένο σου με ένα δώρο που θα συνδυάζει έξτρα στυλ στην εμφάνισή του αλλά και διαχρονική πολυτέλεια στην γκαρνταρόμπα του. Το πολυτελές brand Montblanc από την εταιρεία Tzannes είναι η ιδανική πρόταση για τη γιορτή των ερωτευμένων, μέσα από μια πλούσια ποικιλία επιλογών, από τσάντες και πένες, μέχρι σημειωματάρια και μανικετόκουμπα.

Δες το εντυπωσιακό backpack σε μαύρο δέρμα με το λογότυπο, που αυτόματα θα απογειώσει και τo πιο minimal αντρικό outfit.

τσάντα μαύρη

Montblanc MGram 4810 Backpack, €1.270 - Θα το βρεις εδώ

4 πολυτελή δώρα που κάθε στυλάτος άντρας επιθυμεί

Φέτος είσαι πιο ερωτευμένη από ποτέ και θέλεις να δείξεις στον αγαπημένο σου με τον καλύτερο τρόπο τα συναισθήματά σου και να του χαρίσεις ένα δώρο που και θα τον εντυπωσιάσει και θα του προσδώσει έξτρα status και θα αναβαθμίσει το στυλ του και θα το κρατήσει για χρόνια. Τι καλύτερο, λοιπόν, από ένα κομμάτι Montblanc από την εταιρεία Tzannes, που αποτελεί τον ορισμό του upper style.

Μπες στο eshop.tzannes.gr και δες τα πιο iconic Montblanc κομμάτια για να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στην προσωπικότητα και στην εμφάνιση του αγαπημένου σου. Κι αν θέλεις, μην μείνεις στα απολύτως κλασικά, αλλά προτίμησε να κάνεις τη διαφορά με ένα δώρο που θα προκαλέσει εντύπωση και θα κάνει σίγουρα δήλωση μόδας στο look του.

αντρική πένα

Πένα, Meisterstück Around the World in 80 Days Solitaire LeGrand Fountain Pen, €2.110 - Θα την βρεις εδώ

μανικετόκουμπα

Μανικετόκουμπα, Heritage Rouge et Noir, €355 - Θα το βρεις εδώ

αντρική ζώνη

Ζώνη, Βrushed green/brown 35 mm reversible leather belt, €365 - Θα την βρεις εδώ

ακουστικά

Montblanc MTB 02 in-ear Headphones, €405 - Θα τα βρεις εδώ

Info