Οι μπότες με χαμηλό τακούνι (κάτω από 5 εκ.) είναι κομψές χωρίς να θυσιάζουν την άνεση

Tα μοντέλα του 2024 είναι στυλάτα και άνετα

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Υπάρχει ένα άνετο, κομψό και πρακτικό παπούτσι τόσο για τις πιο cool και εναλλακτικές εμφανίσεις της μέρας, αλλά και για τα πιο σικάτα και κομψά βραδινά σύνολα; Σίγουρα ναι! To μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις μερικές χαμηλοτάκουνες μπότες στην γκαρνταρόμπα σου (που δεν θα ξεπερνούν τα 5 εκατοστά) για να δημιουργήσεις μοντέρνα looks χωρίς να εγκαταλείψεις την άνεση - ούτε και το στυλ.

Από τα εκλεπτυσμένα μοντέλα kitten heel -tres parisienne- μέχρι τις πρακτικές μπότες με φαρδύ τακούνι -επίσης ιδανικές για το γραφείο- αλλά και τις καουμπόικες που προτιμούν οι fashionistas, ας μάθουμε ποιες είναι οι μοντέρνες χαμηλοτάκουνες μπότες ιδανικές για τον χειμώνα, αφού το 2024 δεν έχει καμία πρόθεση να θυσιάσει την άνεση για το στυλ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

3 σχέδια χαμηλοτάκουνες μπότες για άνεση & στυλ

Μποτάκια με φαρδύ τακούνι

Οι μπότες με το φαρδύ τετράγωνο τακούνι είναι το κατ' εξοχήν άνετο μοντέλο, ιδανικές για εκείνες που δεν αγαπούν τα στιλέτο αλλά και για όσες αναζητούν ένα κομψό παπούτσι για τις καθημερινές τους εμφανίσεις. Είναι υπέροχες όταν τις συνδυάσεις με μακριές φούστες όλων των ειδών, από ταρτάν μέχρι κλασικές pencil, αλλά και με κολάν ή σορτς - ανάμεσα στους trendy χειμερινούς συνδυασμούς.

Shop the best

μπεζ μπότες

Mπεζ, €29,99, Tsoukalas

χακί μπότες

Χακί, €44,99, Inshoes

Μποτάκια kitten heels


Ανάμεσα στις πιο αγαπημένες μπότες του φετινού χειμώνα βρίσκουμε σίγουρα το μοντέλο kitten heel, αναμφισβήτητα κομψό και με ρετρό γοητεία, χαρίζει άνεση και έξτρα θηλυκότητα στα looks μας. Πετυχαίνουν να μας δώσουν λίγο ύψος, έτσι ώστε να φανεί η σιλουέτα -και κατ' επέκταση τα ρούχα μας- πιο όμορφη. Δημιουργούν εύκολα τα πιο chic outfits και απογειώνουν το στυλ στην καθημερινότητά μας.

Shop the best

μπότες kitten heels

Καφέ κάλτσα, €206, Jose Antonio Pereira

μοβ μποτίνια

Μοβ, €149,95, Tsakiris Mallas

Καουμπόικα μποτάκια

Οι cowboy boots είναι από τα αγαπημένα μοντέλα των fashionistas, σίγουρα λόγω του εναλλακτικού σχεδιασμού και των άπειρων δυνατοτήτων που έχουν στους συνδυασμούς. Στην πραγματικότητα μπορούμε να τις βρούμε σε πολλά σχέδια και χρώματα, από total black μοντέλα μέχρι εκείνα με φωτεινές αντιθέσεις και κεντήματα.

Τέλειες για να τις φορέσεις με ένα ρομαντικό look, για να βάλεις μια δυναμικλη πινελιά, αλλά και με μια λευκή πλισέ φούστα, συνδέοντας με εναλλακτικό τρόπο το street style με τα βραδινά σύνολα.

Shop the best

καφέ καουμπόικες μπότες

Καφέ, €169,95, Tsakiris Mallas

μαύρες καουμπόικες μπότες

Μαύρες με σχέδια, €33,99, Jenny Fairy