ΠΛΑΙΣΙΟ: Οι πιο σύγχρονοι φορητοί υπολογιστές στις καλύτερες τιμές

Τώρα στις εκπτώσεις θα αποκτήσω το καλύτερο laptop της αγοράς

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
ΠΛΑΙΣΙΟ: Οι πιο σύγχρονοι φορητοί υπολογιστές στις καλύτερες τιμές

Τόσο καιρό θέλω να αγοράσω ένα νέο laptop και να “παροπλίσω” το παλιό, που και αργό είναι για να παίζω παιχνίδια με τους φίλους μου και κολλάει όποτε καθίσω να συμπληρώσω στοιχεία στην πτυχιακή μου για το πανεπιστήμιο.

Ήδη έχω κάνει την έρευνά μου και έχω εντοπίσει το καλύτερο νέο μου laptop στο ΠΛΑΙΣΙΟ που έφτασε η στιγμή να γίνει δικό μου με την ευκαιρία των χειμερινών εκπτώσεων – δεν θα την αφήσω να περάσει ανεκμετάλλευτη σίγουρα!

Γιατί είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποκτήσω το κορυφαίο laptop από το ΠΛΑΙΣΙΟ;

Αναβάθμιση απόδοσης

Αν με έβλεπες καθημερινά να παλεύω με την πτυχιακή μου στον υπολογιστή θα με καταλάβαινες. Το πρόγραμμα που δουλεύω είναι “βαρύ” αλλά άκρως απαραίτητο για την εργασία μου και χρειάζεται διαρκώς να ανοίγω πολλά παράθυρα στην οθόνη αλλά εκείνη... δεν ανταποκρίνεται. Παγώνει στο ίδιο σημείο και μένει ακίνητη. Τότε είναι που πανικοβάλλομαι και σκέφτομαι πως επιτέλους έφτασαν οι εκπτώσεις στο ΠΛΑΙΣΙΟ για να πάρω ένα καινούργιο μηχάνημα, ένα κορυφαίο laptop που δεν πρόκειται να… κάνει του κεφαλιού του.

φορητός υπολογιστής

Πόσο ονειρεύομαι τη στιγμή που θα “αγκαλιάσω” την άνεση, την ταχύτητα, θα δω υπέροχα γραφικά και επιτέλους θα καλύψω τις ανάγκες μου με έναν καινούργιο ηλεκτρονικό υπολογιστή έτη φωτός μπροστά από τον παλιό. Είναι η καλύτερη επένδυση που θα κάνω τη νέα χρονιά και δεν το μετανιώνω.

Χρειάζομαι φορητότητα

Η αλήθεια είναι πως πλέον κάνω τις εργασίες μου τις φοιτητικές από το σπίτι, ενώ θέλω και τα Σαββατοκύριακα που πηγαίνω στο εξοχικό μου ή στο σπίτι ενός φίλου να μπορώ να δουλέψω -κοινώς- από όπου κι αν βρίσκομαι. Μεγάλη άνεση, λοιπόν, να έχω ένα καλό laptop.

Κακά τα ψέματα, ένας σταθερός υπολογιστής μπορεί να αποτελεί την ιδανική επιλογή για να κάνω δουλειά στο σπίτι αλλά την πολυπόθητη ευελιξία και ελευθερία που παρέχει ένα laptop δεν θα μου την δώσει ποτέ! Γιατί είναι μαγικό να δουλεύω από παντού αρκεί να έχω Wi-Fi δικτυο ή απλώς να κάνω hotspot το smartphone μου.

Είμαι στο πλοίο, σε διακοπές, στο αεροπλάνο, στο καφέ με την παρέα; Τίποτα δεν με σταματά να ανοίξω το laptop και να κάνω ό,τι θέλω, όπως το θέλω και από όπου θέλω! Κι όχι μόνο αυτό... Τα καινούργια laptops είναι “κομψοτεχνήματα”, αφού είναι μικρά και λεπτεπίλεπτα, απίστευτα ελαφριοί, οπότε ούτε βάρος κουβαλάω ούτε όγκο.

Ώρα για καλύτερο gaming

Για τις ώρες της χαλάρωσης και της ξεκούρασης, παίζω και κανένα παιχνιδάκι στον υπολογιστή. Οπότε θα φροντίσω να αποκτησω τώρα στις εκπτώσεις το καλύτερο laptop από το ΠΛΑΙΣΙΟ με δυνατότητες gaming. Άλλωστε, τα πιο σύγχρονα μοντέλα δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από ένα αντίστοιχης κατηγορίας desktop.

laptop πλαίσιο

Τρομεροί επεξεργαστές, επιβλητικές κάρτες γραφικών και σπουδαία υλικά κατασκευής θα με αποζημιώσουν, ενώ το βάζω όποτε θέλω στην τσάντα μου και δεν χάνω παιχνίδι για παιχνίδι επειδή χρειάστηκε να ταξιδέψω ή να πάω στο... χωριό. Τόσο απλό!

Μπαταρία... διαρκείας

Το μόνο μου θέμα ήταν πάντα εάν αυτή η μπαταρία του laptop αντέχει στον χρόνο! Ακούω φίλους μου να γκρινιάζουν διαρκώς ότι πρέπει να φορτίζουν, να κουβαλάνε μαζί τους καλώδια και τέτοια και να ψάχνουν διαρκώς για πρίζα! Δεν θέλω κάτι τέτοιο φυσικά.

Οι ειδικοί στο ΠΛΑΙΣΙΟ μού τα εξήγησαν όλα, αναλύοντας κάθε λεπτομέρεια περί... απόδοσης μπαταρίας. Τα νέα μοντέλα φορητών υπολογιστών όχι μόνο διαθέτουν κορυφαίους επεξεργαστές που δεν είναι μόνο πιο ισχυροί αλλά και ενεργειακά αποδοτικοί, επιτρέποντάς μου να αποσυνδέσω και να χρησιμοποιήσω το laptop μου για πιο εκτεταμένες περιόδους.

Λύσεις αποθήκευσης

Τέρμα τα… ψέματα! Το κομβικό θέμα σε ένα laptop είναι η εξάντληση του αποθηκευτικού χώρου. Χωράνε άλλα τραγούδια; Μια ταινία μπορώ να την δω; Πόσες φωτογραφίες ακόμα μπορώ να αποθηκεύσω; Στο ΠΛΑΙΣΙΟ βρήκα τον φορητό υπολογιστή που θα με βοηθήσει να αποχαιρετίσω το μαρτύριο του παλιού, αφού πλέον θα έχω τον απαραίτητο χώρο αποθήκευσης για να καλύψω όλες τις ανάγκες μου.

Συμπέρασμα: Αντίο παλιό μου laptop, δεν στενοχωριέμαι που σε αποχαιρετώ, αφού οι καιροί άλλαξαν, οι ανάγκες διαφοροποιήθηκαν και το ΠΛΑΙΣΙΟ μου δίνει την ευκαιρία τώρα με τις εκπτώσεις να αποκτήσω τον καλύτερο ολοκαίνουργιο και σύγχρονο φορητό υπολογιστή, που θα μου λύσει τα χέρια.