Αυτό το πανωφόρι από τα Zara θα δείξει όλα σου τα σύνολα ακριβά - Κοστίζει μόλις 12,99 ευρώ

Εύκολα η εικόνα σου θα φανεί πολυτελής - πέρα από στυλάτη!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Όταν πρόκειται να δημιουργήσεις μια γκαρνταρόμπα που να φαίνεται κομψή, στοχευμένη και, ας είμαστε ειλικρινείς, ακριβή, πιθανότατα θα εκπλαγείς με το πόσο εύκολο είναι να το πετύχεις κάνοντας τις σωστές επιλογές - και ψάχνοντας λίγο παραπάνω.

Αν ξέρεις τι ακριβώς ψάχνεις (και πού να ψάξεις), είναι εύκολο να ξεγελάσεις (με την καλή έννοια) τους πάντες ώστε να πιστέψουν ότι είσαι πολύ πιο... πλούσια από ό,τι είσαι! Ο βασικός κανόνας; Μείνε σε ουδέτερους τόνους, υφάσματα καλής ποιότητας και loose σχέδια. Και όλα θα τα βρεις σε ένα κομμάτια που ανακάλυψα στο Zara - και μάλιστα εκπτωτικό- για να απογειώσεις το look σου.

Ένα πανωφόρι που θα αποκτήσεις μόλις με 12,99 ευρώ θα αναβαθμίσει όλα σου τα σύνολα, ταιριάζει σε all-day εμφανίσεις και φυσικά κάνει δήλωση μόδας με το σχέδιό του.

Το πανωφόρι από τα Zara που θα δείξει τα σύνολά σου ακριβά

Το λες και ζακέτα, το λες και πουλόβερ, το λες και κιμονό. Ένα πολυμορφικό πανωφόρι που θα φοράς όλη τη σεζόν θα κάνει τη διαφορά στα outfits σου, αφού αυτόματα θα τα δείξει πολυτελή.

zara ζακέτα

Φόρεσέ το με ένα πουκάμισο από μέσα και τζιν παντελόνι, με τη μάξι φούστα σου και ένα sequined top, με μια πλισέ και αρβυλάκια ή ακόμα και με το slip φόρεμά σου και ψηλοτάκουνες γόβες. Θέλεις τίποτα καλύτερο για ένα κομμάτι που κοστίζει μόλις 12,99 ευρώ τώρα στις εκπτώσεις;

Το γκρι χρώμα του αυτόματα το ανεβάζει σε levels κομψότητας, ενώ εύκολα ταιριάζει με όλα σου τα ρούχα. Μάλιστα, το δέσιμο στη μέση θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις πιο λεπτή σιλουέτα, τονίζοντας την κομψότητά σου. Το στυλ quiet luxury (που είδαμε να υιοθετεί και η Ελένη Μενεγάκη) τού ταιριάζει απόλυτα, ειδικά εάν το φορέσεις με μονοχρωμία σε λευκό από μέσα.

ζακέτα γκρι

θα το βρεις εδώ

Style note: Το ιδανικό styling περιλαμβάνει ζιβάγκο πουλόβερ και πολλές σειρές με πέρλες στον λαιμό, με το πιο στοχευμένο bottom να ακούει στο όνομα "pencil φούστα". Οι ψηλοτάκουνες γόβες ή ένα ζευγάρι Mary Janes θα αναβιώσουν τέλεια το ρετρό look.