Αγάπη σε κάθε βήμα: Προτάσεις από την Tsakiris Mallas για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Υπέροχες ιδέες στυλ για κάθε τύπο γυναίκας!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Αγάπη σε κάθε βήμα: Προτάσεις από την Tsakiris Mallas για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Η αγαπημένη σε όλους TSAKIRIS MALLAS, για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, προτείνει υπέροχες ιδέες στιλ για κάθε τύπο γυναίκας! Η TSAKIRIS MALLAS γιορτάζει την αγάπη φροντίζοντας να καλύψει όλα τα γούστα καθώς προσφέρει εναλλακτικές επιλογές για να κάνει ξεχωριστή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για όλες.

Πάντα εναρμονισμένη και εκσυγχρονισμένη με τα fashion trends, η TSAKIRIS MALLAS αγαπάει τον ρομαντισμό και το δείχνει με την πληθώρα επιλογών στη συλλογή Mary Janes Shoes. Τα γνωστά Mary Janes πρωταγωνίστησαν το 2023 και εξακολουθούν να αποτελούν πόλο έλξης για τις περισσότερες γυναίκες. Χαριτωμένο και κομψό, το ιδιαίτερο αυτό ζευγάρι παπουτσιών προέρχεται από τις αρχές της δεκαετίας του 1920 όπου και κυκλοφόρησε σε διάφορα χρώματα, με ή χωρίς τακούνι και φυσικά με το χαρακτηριστικό τους λουράκι Τ.

Η TSAKIRIS MALLAS προτείνει τα Mary Janes για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου καθώς προσδίδουν ρομαντισμό, θηλυκότητα και ένα vintage χαρακτήρα που αρμόζει άψογα στην ημέρα. Συνδυάζονται με mini φούστες και φορέματα για ένα πιο «κολλεγιακό» στιλ ή ακόμη και με jeans για να δώσουν μία χαριτωμένη πινελιά μετατρέποντας ένα basic outfit σε ένα fancy look.

μπορντό γοβάκια

κόκκινες γόβες

Ακόμη μία πρόταση για Valentine’s date, αποτελούν τα Loafers. Εντελώς αντιδιαμετρικά από τα Mary Janes, η TSAKIRIS MALLAS προτείνει τα Loafers σε όλες εκείνες τις σύγχρονες γυναίκες που αγαπούν το ανδρόγυνο look. Άνετο και μοναδικό, το μοντέλο αυτό αναβαθμίζει ακόμη και το πιο απλό outfit μετατρέποντας το σε super fashionable. Η λατρεμένη αυτή collection απαντάει σε κάθε γυναίκα που ψάχνει ένα ευκολοφόρετο και διαχρονικό item που μπορεί να συνδυαστεί με όλη της την γκαρνταρόμπα για κάθε περίσταση.

πλατφόρμες

Οι over-the-knee boots αποτελούν το σήμα κατατεθέν για τη θηλυκότητα καθώς επίσης προσθέτουν έναν αισθησιακό αέρα στο outfit. Οι over-the-knee ή knee-high boots προσδίδουν την αίσθηση αυτοπεποίθησης και δυναμισμού στις γυναίκες που τις φορούν καθώς αναδεικνύουν τη σιλουέτα. Το συγκεκριμένο στυλ έχει εμπνευστεί από τις ανδρικές μπότες ιππασίας του 15ου αιώνα και «κατακτήθηκαν» και από τις γυναίκες στα τέλη του 20ου αιώνα.

Τις έχουμε δει τόσο σε ποικίλες πασαρέλες πολυτελών οίκων μόδας όσο και στις γκαρνταρόμπες διάφορων celebrities. Υπάρχει πληθώρα επιλογών για όλες τις γυναίκες, με ή χωρίς τακούνι για μία πιο «άνετη» και casual εμφάνιση. Επιπλέον, ταιριάζουν άψογα με skinny Y2K jeans τα οποία έχουν επιστρέψει δυναμικά στην ντουλάπα όλων των fashion stylists & shoe lovers αλλά φυσικά, και με mini ή midi φούστες.

ψηλές μπότες

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τις θηλυκές και sexy Γόβες με μπαρέτα καθώς η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου φωνάζει από ερωτισμό και σεξαπίλ. Η TSAKIRIS MALLAS αγαπάει τη γυναίκα που αγκαλιάζει τον ερωτισμό της και γι’αυτό θέλει να παροτρύνει όλες τις γυναίκες να γνωρίσουν αυτή την πλευρά τους. Οι ψηλοτάκουνες γόβες αποτελούν μία κλασική sexy επιλογή για όλες τις γυναίκες που αγαπούν τα all time classics. Η μαύρη δερμάτινη γόβα είναι η κατάλληλη επιλογή για να απογειωθεί ένα outfit για το βραδινό σου date. Ταιριάζει θαυμάσια με φορέματα/φούστες ή skinny παντελόνια καθώς αναδεικνύουν και κολακεύουν τα πόδια προσδίδοντας σαγηνευτική θηλυκότητα.

μαύρες γόβες

Τέλος, ακόμη μία εναλλακτική πρόταση αποτελούν οι trending δερμάτινες Γόβες με πλατφόρμα σε διάφορα έντονα χρώματα. Οι συγκεκριμένες γόβες στέκονται σε λεπτή πλατφόρμα η οποία προσδίδει σταθερότητα και άνεση στο περπάτημα. Φτιαγμένες για τις γυναίκες που αγαπούν να ξεχωρίζουν, οι ιδιαίτερες αυτές γόβες με πλατφόρμα καταλήγουν σε έντονη μυτερή σιλουέτα καθώς επίσης αγκαλιάζουν το κουντεπιέ με λουράκι Τ που δένει στο πλάι. Το λατρεμένο αυτό σχέδιο βγαίνει σε κλασσικό μαύρο, αλλά και σε μωβ και χρυσό δέρμα για τις πιο τολμηρές.

χρυσές γόβες

Σχετικά με την εταιρία TSAKIRIS MALLAS

Από το 1969 η ελληνική εταιρία TSAKIRIS MALLAS κατέχει ηγετική θέση στην κατασκευή και εμπορία γυναικείων υποδημάτων, ενώ τα τελευταία χρόνια κερδίζει ολοένα και μεγαλύτερο έδαφος με τις προτάσεις της για τον άνδρα και το παιδί. Όντας ταυτισμένες με τις in fashion εμπνευσμένες σχεδιαστικές γραμμές, την τεράστια ποικιλία σχεδίων, τα αυστηρά επιλεγμένα υλικά κατασκευής και την άριστη σχέση ποιότητας-τιμής, οι δημιουργίες TSAKIRIS MALLAS απευθύνονται στη σύγχρονη γυναίκα που αναζητά εντυπωσιακά υποδήματα στο πνεύμα της μόδας για όλες τις ώρες της ημέρας.

H εταιρία διαθέτει 45 καταστήματα στην Ελλάδα κι ένα διεθνές ηλεκτρονικό κατάστημα, κάνοντας παράλληλα εξαγωγές σε 23 χώρες ενώ, πέρα από τα own brands, σε επιλεγμένα καταστήματα της αλυσίδας διατίθενται και πλούσιες συλλογές γνωστών διεθνών labels.

Info

tsakirismallas.gr

Instagram: tsakirismallas