Άγιος Βαλεντίνος: Αυτό είναι το "καυτό" κόκκινο φόρεμα από τα Zara που θα τον τρελάνει

Θα κάνεις μια αξέχαστη εμφάνιση στο ραντεβού σου

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Shutterstock
Shutterstock

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι η κατάλληλη... δικαιολογία για να φορέσεις ένα σούπερ "καυτό" και θηλυκό φόρεμα, είτε πρόκειται να βγεις ραντεβού με τον αγαπημένο σου είτε μείνετε τα δυο σας στο σπίτι για ένα ρομαντικό δείπνο ή (γιατί όχι) αν θέλεις να συναντήσεις τις κολλητές σου για μια νυχτερινή μπαρότσαρκα.

Αύριο, λοιπόν, που όλα τριγύρω θα... βαφτούν κόκκινα, είναι η κατάλληλη στιγμή για να απογειώσεις το στυλ σου, να κάνεις εντύπωση και φυσικά να βγάλεις προς τα έξω αυτό τον δυναμικό χαρακτήρα και το σεξαπίλ που κρύβεις τις άλλες μέρες - μπορεί και όχι!

Θα το πετύχεις φυσικά με τι άλλο, επιλέγοντας ένα κόκκινο φόρεμα, που μάλιστα είναι απόλυτα στοχευμένο στις φετινές τάσεις, αφού το χρώμα του πάθους έχει σαρώσει φέτος πασαρέλες και street style.

Επειδή, λοιπόν, είσαι και fashionista και παρακολουθείς τα trends, σου βρήκα το ιδανικό κόκκινο φόρεμα στα Zara, που θα το φοράς και όλη τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024, χωρίς καμία δυσκολία.

Το "καυτό" κόκκινο φόρεμα από τα Zara που θα τον τρελάνει

Το κόκκινο είναι ένα χρώμα που αποπνέει δυναμισμό, αυτοπεποίθηση και σίγουρα θα στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω σου, από την είσοδό σου ακόμα σε έναν χώρο. Δεν είναι τυχαίο που θεωρείται "βασιλικό χρώμα" και όλοι οι διάσημοι fashion designers το εντάσσουν κάθε χρόνο στις συλλογές τους με διαφορετικούς τρόπους, ενώ οι fashionistas το φοράνε με 17 διαφορετικούς τρόπους στα all-day looks τους.

Αυτό που χρειάζεσαι για να βγεις ραντεβού του Αγίου Βαλεντίνου με το έτερόν σου ήμισυ είναι ένα μοδάτο κόκκινο lingerie dress, που θα τον ξετρελάνει και εσένα θα σε κάνει να νιώσεις σαν "βασίλισσα" στην αγκαλιά του, ενώ τους επόμενους μήνες δεν θα το βγάλεις από πάνω σου.

O λόγος; Μπορείς να το συνδυάσεις με άπειρους τρόπους, όπως βλέπεις και στο ακόλουθο βίντεο:

Πριν το χάσεις, λοιπόν, κάνε μια στάση στα Zara και δοκίμασε το πιο hot και μοδάτο φόρεμα της αυριανής μέρας, που θα το αποκτήσεις μόλις με 35,95 ευρώ - και σίγουρα θα κάνεις απόσβεση.

zara φόρεμα

Θα το βρεις εδώ

Συνδύασέ το με

Για να ολοκληρώσεις την στοχευμένη σου "αγιοβαλεντίνικη" εμφάνιση, συνδύασέ το με ψηλοτάκουνες γόβες με μπαρέτα σε κόκκινο επίσης χρώμα, βάζοντας αυτόματα... φωτιά και λάβρα στο σύνολο.

κόκκινες γόβες

Θα τις βρεις εδώ

Για να θυμήσεις και λίγο την... Hailey Bieber, που επιλέγει σταθερά φέτος κατακόκκινες εμφανίσεις,

ρίξε πάνω σου ένα hot red παλτό - όχι ότι θα σου χρειαστεί και πολύ αφού η ατμόσφαιρα αναμένεται... καυτή!

κόκκινο παλτό

Θα το βρεις εδώ

Ένα λεπτό κόσμημα με καρδιά στον λαιμό (λόγω της ημέρας)

κολιέ καρδιά

Θα το βρεις εδώ

και μια mini silver metallic bag

ασημί τσάντα

Θα την βρεις εδώ

θα δημιουργήσουν μια σούπερ στυλάτη και θηλυκή εικόνα, που θα μείνει αξέχαστη. Μην ξεχάσεις μόνο να βάλεις το αγαπημένο σου άρωμα και... κατακόκκινο κραγιόν στα χείλη.