Δεν αποχωρίζεσαι με τίποτα το τζιν σου; 10+1 tops για να τα φορέσεις το βράδυ με όλα σου τα denim

Ποιος είπε ότι η νύχτα θέλει μόνο φορέματα και φούστες;

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Photo by Despi Naka
Photo by Despi Naka

Δεν είμαστε και λίγες εκεί έξω! Πόσες κοπέλες αλήθεια δύσκολα αποχωρίζονται το τζιν τους στις all-day εμφανίσεις τους; Πόσες δεν θα ήθελαν να φοράνε αυτό το άνετο και πολυμορφικό κομμάτι από το πρωί ως το βράδυ; Πολλές! Κι άλλες τόσες πάλι που όσο και να προσπαθούν δεν μπορούν να ντυθούν χωρίς το denim παντελόνι τους.

Είναι αυτό το ρούχο αρπάζεις απευθείας όταν βιάζεσαι, όταν οι φίλοι σου αποφασίσουν τελευταία στιγμή για μια βραδινή έξοδο και απλώς δεν είσαι... κορίτσι του φορέματος. Τότε είναι που θέλεις να συνδυάσεις αυτό το πολυαγαπημένο κομμάτι της ντουλάπας σου, και basic της capsule γκαρνταρόμπας σου, με τέτοιο τρόπο που να σε μεταφέρει σε βραδινές εξορμήσεις χωρίς να μοιάζει casual.

Χρειάζεσαι απλώς ένα top που θα κάνει όλη τη δουλειά και θα ταιριάξει εύκολα με κάθε τζιν παντελόνι σου, βάζοντας αυτή την glam πινελιά στο σύνολο, για να μην είσαι... στυλιστικά εκτός όπου κι αν δώσεις το "παρών" για να παρτάρεις!

Κι επειδή Απόκριες πλησιάζουν και όλο θα δεχτείς καλέσματα για πάρτι, δες πώς μπορείς εύκολα να μεταμορφώσεις το τζιν σου, επιλέγοντας ένα bold top, που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη τη νύχτα. Φέτος υπάρχουν άπειρες επιλογές για να κάνεις το σωστό styling, φορώντας αυτό που ταιριάζει στο δικό σου στυλ.

Τα κορίτσια στο street style φοράνε τζιν το βράδυ

Την άνοιξη είναι η εποχή του - όχι ότι τους υπόλοιπους μήνες δεν το φοράμε, αλλά, πώς να το κάνουμε, μόλις ανοίξει ο καιρός αυτόματα σκεφτόμαστε... τζιν. Μάλιστα, φέτος όλες οι πασαρέλες στις Εβδομάδες Μόδας έδειξαν ξεκάθαρα πως το κομμάτι αυτό έχει την τιμητική του στις ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας.

Εσύ πάλι, θα πάρεις ιδέες από τα κορίτσια της μόδας που το φοράνε στο street style και το συνδυάζουν με εντυπωσιακά tops, μεταμορφώνοντας εύκολα την εμφάνισή τους από το πρωί στο... βράδυ. Γιατί αυτό χρειάζεσαι: Μια στοχευμένη αλλαγή στο μπλουζάκι για να κάνεις το τζιν σου... αγνώριστο - και μοδάτο και στυλάτο!

10+1 tops για να τα φορέσεις με το τζιν σου το βράδυ

Είτε πρόκειται για διχτυωτό τοπ με στρας είτε για ένα μεταλλιζέ πουκάμισο ή ένα μπλουζάκι με τούλια ή δαντέλα, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ένα φανταχτερό τοπ είναι το μόνο που χρειάζεσαι για να ανανεώσεις το τζιν σου. Φυσικά, ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια αλλά και statement γόβες θα σε βοηθήσουν να ολοκληρώσεις με τον καλύτερο τρόπο το outfit.

ασημί τοπ

Ασημί με πούλιες, €47, Forel

τοπ με σούρες

Ντραπέ με τούλι, €19,95, Zara

σατέν τοπ

Σατέν, €297, Giorgio Armani

μαύρο τοπ

Μαύρο με παγέτες, €12,99, Celestino

πλισέ τοπ

Μπλε πλισσέ hatler, €20,99, Mango

διάφανο τοπ

Διάφανο με σούρες, €14,99, H&M

ροζ τοπ

Σατέν με V, €9, Marks & Spencer

μοβ τοπ με τούλι

Μοβ με τούλι και βολάν, €79,99, H&M

μεταλλιζέ πουκάμισο

Μεταλλιζέ πουκάμισο, €42, Figaro

τοπ με πούλιες

Ασημί με πούλιες, €29,99, Η&Μ

τοπ με παγέτες

Με τιράντες, €30, Pinko