Τα Marks & Spencer υποδέχονται την άνοιξη με φοβερές προσφορές!

Απόκτησε 2 κομμάτια της επιλογής σου με 20% έκπτωση

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram@marksandspencergreece
instagram@marksandspencergreece

Μπήκε η άνοιξη με το... δεξί για όλες μας, αφού ακόμα κι αν οι εκπτώσεις ημερολογιακά τελείωσαν, στα καταστήματα Marks& Spencer οι προσφορές συνεχίζονται, έτσι ώστε να υποδεχτούμε όλες τη νέα σεζόν με ολοκαίνουργια κομμάτια, που θα φοράμε τους επόμενους μήνες.

Με μια ματιά στο marksandspencer.com/gr είδαμε ότι μπορείς να αποκτήσεις ρούχα της αρεσκείας σου με έκπτωση 20% στα δύο κομμάτια. Δηλαδή πανωφόρια, τζιν, μπλούζες και πουκάμισα που θα συνδυάσεις με αυτά που έχεις ήδη στην ντουλάπα σου... σου κλείνουν το μάτι να τα βάλεις στο καλάθι σου και να κάνεις τη διαφορά στις εμφανίσεις σου. Δες λοιπόν στη συνέχεια τις επιλογές μας, για να δημιουργήσεις άμεσα τα πιο stylish looks της άνοιξης.

Τα Marks & Spencer υποδέχονται την άνοιξη με φοβερές προσφορές

Λίγο πριν μαζέψουμε τα χειμωνιάτικα και επίσημα, τα Μarks & Spencer μάς βάζουν σε πειρασμό με τις φοβερές προσφορές τους σε ρούχα που θα φοράμε όλη την άνοιξη και μάλιστα με basic κομμάτια, που μαζί τους μπορούμε να κάνουμε άπειρους συνδυασμούς.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στο marksandspencer.com/gr και να βρεις τις προσφορές που αφορούν σε 2 κομμάτια με έκπτωση 20%. Το μυστικό; Προτίμησε ρούχα που θα φοράς όλους τους επόμενους μήνες, μέχρι να καλοκαιριάσει, αναδεικνύοντας το προσωπικό σου στυλ με τα looks σου.

Απόκτησε 2 κομμάτια Marks & Spencer με 20% έκπτωση

Βάλε στη shopping list σου τα πιο μοδάτα ρούχα της αγοράς, ποιυ ξεχωρίζουν για το στυλ και την άριστη ποιότητά τους. Γιατί τα Marks & Spencer θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις τα πιο στυλάτα outfits της άνοιξης. Πάρε μια ιδέα και... τη φίλη σου μαζί!

ζακέτα

Ζακέτα, €45,99

καμπαρντίνα

Καμπαρντίνα, €99,99

χακί μπουφάν

Τζάκετ, €52,99

τζιν μπουφάν

Τζιν μπουφάν, €55,99

κίτρινο πουλόβερ

Πουλόβερ, €39,99

μπεζ σακάκι

Σακάκι, €99,99

τζιν πουκάμισο

Πουκάμισο, €59,99

κόκκινο φούτερ

Φούτερ, €39,99