Τα 7 καλύτερα "μεταβατικά" ανοιξιάτικα μπουφάν θα τα βρεις στο Zara - Κάτω από 50 ευρώ

Με τα τερτίπια του καιρού είναι τα απολύτως απαραίτητα της σεζόν

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram@streetstyleparis
instagram@streetstyleparis

"Γιατί να προτιμήσω ένα μπουφάν αυτή την εποχή;" είναι η βασική ερώτηση που θα μου κάνεις. Η απάντηση είναι απλή και δεν χρειάζεται πολλές εξηγήσεις. "Όχι οποιοδήποτε μπουφάν, αλλά ένα μεταβατικό μπουφάν", αφού συνδυάζει την χρηστικότητα με το στυλ.

Με τα τερτίπια του καιρού να μας τρελαίνουν καθημερινά, είναι το βασικό item της σεζόν και τι καλύτερο από το να αποκτήσεις ένα μπουφάν που θα σου λύσει τα χέρια, όταν το πρωί βγαίνεις έξω με ήλιο και το βράδυ χρειάζεσαι κάτι πιο χοντρό - και δικαίως.


Τα μεταβατικά μπουφάν είναι η ιδανική επιλογή της άνοιξης, που θα βρεις στο Zara κάτω από 50 ευρώ για να συνδυάσεις άριστα τις τάσεις της μόδας, αναδεικνύοντας τις all-day εμφανίσεις σου. Διάλεξε, λοιπόν, το ιδανικό τζάκετ, που ταιριάζει στο προσωπικό σου στυλ και παράλληλα μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με τα ρούχα που έχεις ήδη στην ντουλάπα σου.

7 "μεταβατικά" Zara ανοιξιάτικα μπουφάν κάτω από 50 ευρώ

Από τα biker, τα bomber και τα pilot, μέχρι τα αντιανεμικά και τα καπιτονέ, διάλεξε το μεταβατικό ανοιξιάτικο μπουφάν που ταιριάζει στο στυλ σου και δημιούργησε τα πιο στοχευμένα looks της εποχής - στον καιρό και στη μόδα. Στο Zara θα βρεις τα καλύτερα κομμάτια κάτω από 50 ευρώ, που θα σου προσφερουν προστασία από τις "παράξενες" καιρικές συνθήκες χωρίς να κάνουν εκπτώσεις στο στυλ.

γκρι μπουφάν

Γκρι pilot, €29,95 - Θα το βρεις εδώ

δερμάτινο μπουφάν

Crop biker, €39,95 - Θα το βρεις εδώ

μπεζ μπουφάν

Μπεζ bomber, €25,95 - Θα το βρεις εδώ

χακί καπιτονέ μπουφάν

Χακί καπιτονέ, €29,99 - Θα το βρεις εδώ

τζιν μπουφάν

Denim, €35,95 - Θα το βρεις εδώ

φαρδύ μπουφάν

Oversized pilot, €49,95 - Θα το βρεις εδώ

κόκκινο μπουφάν

Αθλητικό κόκκινο, €29,95 - Θα το βρεις εδώ

Highlight: Οι τάσεις φέτος αγαπούν τα φαρδιά κομμάτια, που πέφτουν χαλαρά στο σώμα, ενώ τα αθλητικού τύπου μπουφάν θα κάνουν εύκολα δήλωση μόδας στα looks σου. Προτίμησε neutral τόνους, για να τα συνδυάσεις εύκολα με όλα σου τα ρούχα, ενώ εάν θέλεις να κάνεις τη διαφορά, πόνταρε σε ένα χρωματιστό κομμάτι.