Ψάχνεις τα top επώνυμα ρούχα και αξεσουάρ της άνοιξης; Στη Favela θα ανακαλύψεις όλες τις τάσεις της νέας σεζόν

Γυναικεία, αντρικά και παιδικά για... ψαγμένες fashionistas!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Ψάχνεις τα top επώνυμα ρούχα και αξεσουάρ της άνοιξης; Στη Favela θα ανακαλύψεις όλες τις τάσεις της νέας σεζόν

Spring has sprung και είναι η κατάλληλη στιγμή για να βρεις τα top ρούχα και αξεσουάρ της άνοιξης. Πού αλλού; Στο αγαπημένο fashion spot των επωνύμων, το favela.gr θα ανακαλύψεις τα πιο must have γυναικεία, ανδρικά και παιδικά ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για iconic εμφανίσεις.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να περιηγηθείς σε όλα τα διάσημα επώνυμα brands που θα βρεις στο favela.gr και να διαλέξεις τα δικά σου αγαπημένα, που θα απογειώσουν ακόλα και το πιο απλό look, αφού θα κάνουν δήλωση μόδας στις εμφανίσεις σου.

Θα ανακαλύψεις top επώνυμα ρούχα και αξεσουάρ στη Favela

Ψάχνεις για επώνυμα ρούχα από τους πιο διάσημους Οίκους και brands του εξωτερικού; Αναζητάς τα top ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για την άνοιξη; Κάνε ένα κλικ στη favela.gr και μπες στον "παράδεισο" του shopping για άντρες, γυναίκες και παιδιά.

favela shop

Τα πιο statement γυναικεία ρούχα από brands όπως η Peace & Chaos, όπου χαρακτηρίζονται από spring prints και γεωμετρίες που εντυπωσιάζουν. Hot new entry αποτελεί και η Diesel, η οποία ήρθε για να απογειώσει το Y2K στυλ ενώ συνδυαστικά με τα ολοκαίνουρια denim Jeffrey Campbell πέδιλα, θα πετύχεις το απόλυτο total denim look.

Τα chunky sneakers συνεχίζουν να είναι must have από brands όπως η Windsor Smith, ενώ με τα σανδάλια της Dr Martens θα πας παντού με attitude.

Επιπλέον, θα βρεις brands με ανδρικά ρούχα για stylish εμφανίσεις όπως η Adidas, η PUMA και η Calvin Klein, ενώ για πιο formal attitude, η Polo Ralph Lauren και η Barbour, υπόσχονται iconic εμφανίσεις.

favela αντρικά

Για να μη σε σταματά ούτε η βροχή, η Rains έχει τα πιο iconic unisex αδιάβροχα jackets αλλά και τσάντες, σε super αποχρώσεις.

favela παιδικά

Το στυλ δεν έχει ηλικία και οι μικρές και μικροί adventurers θα βρουν items από brands όπως η Guess, η Billieblush, η Polo Ralph Lauren και η Timberland για ατέλειωτο παιχνίδι ενώ η Crocs και η Birkenstock πάνε σε άλλο level το ανατομικό πάτημα με την άνεση και το στυλ.

Info