Με αυτό το παντελόνι από τα Μango θα ξεχάσεις για λίγο το τζιν - Κοστίζει μόνο 19,99 ευρώ

Σχέδιο και χρώμα κυριαρχούν στις τάσεις της άνοιξης

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Photo by Despi Naka
Photo by Despi Naka

To έχεις καταλάβει από την αρχή της νέας σεζόν ότι ένα παντελόνι κάνει θραύση στο street style και έχει αγαπηθεί πολύ από τις fashionistas ανά τον κόσμο. Μάλιστα ξαφνικά πολλά από τα κορίτσια της μόδας στο Instagram αντικατέστησαν το απλό μπλε και μαύρο τζιν τους με αυτό το trending print.

Ένα wide leg σχέδιο με εντυπωσιακά μοτίβα θα σε βολέψει πολύ όλη την άνοιξη και θα το φορέσεις το ίδιο καλά το πρωί με αθλητικά και T-shirt, αλλά και το βράδυ με ένα διάφανο τοπ και ψηλοτάκουνα. Το λεοπάρ παντελόνι θα σε κάνει να ξεχάσεις για λίγο (ή και για περισσότερο) το τζιν σου και μάλιστα θα το βρεις στα Μango μόνο με 19,99 ευρώ για να κάνεις μαζί του άπειρους συνδυασμούς.

Το παντελόνι από τα Mango με 19,99 ευρώ θα σε κάνει να ξεχάσεις το τζιν σου

Το leopard print δεν χρειάζεται να το... φοβάσαι στις εμφανίσεις σου ούτε και να δυσκολεύεσαι με τους συνδυασμούς του, αφού να ξέρεις, ότι λειτουργεί σαν ουδέτερο μαύρο, δημιουργώντας μαζί του στυλάτα σύνολα, που θα κάνουν εύκολα δήλωση μόδας στις εμφανίσεις σου.

Με τόσο δελεαστική τιμή στα Mango, με 19,99 ευρώ, μην αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη, αφού θα φοράς το λεοπάρ παντελόνι και το επόμενο φθινόπωρο!

Για να βάλεις λοιπόν στα looks σου λίγη εκκεντρικότητα παραπάνω, μη μείνεις μόνο σε λεοπάρ παπούτσια και τσάντες, για να υιοθετήσεις την τάση, ή σε λοιπά αξεσουάρ, αλλά προτίμησε ένα μοδάτο και άνετο παντελόνι, που θα γίνει το επίκεντρο του ενδιαφέροντος όπου κι αν δώσεις το "παρών".

λεοπάρ παντελόνι

Tip: Η διαφάνεια ταιριάζει ιδανικά με ένα λεοπάρ παντελόνι, ενώ εάν προσθέσεις και πολλά βολάν, θα δημιουργήσεις ένα σύνολο που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη στην βραδική σου έξοδο.

ψηλόμεσο παντελόνι

Τip: Η ψηλόμεση γραμμή του θα δείξει αυτόματα τη σιλουέτα σου πιο αδύνατη και τα πόδια σου μακρύτερα.

pants mango

Θα το βρεις εδώ

Τα κορίτσια στο street style το λατρεύουν

Το μυστικό τους; Το αφήνουν να κάνει fashion statement, συνδυάζοντάς το με πιο minimal κομμάτια της γκαρνταρόμπας τους, για μια εμφάνιση στοχευμένη.