Ψάχνεις φόρεμα για βάφτιση; Σου βρήκα 5 από το Zara μέχρι 39,99 ευρώ

Θα τα φορέσεις και όλο το καλοκαίρι

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Shutterstock
Shutterstock

Είναι η εποχή που γάμοι και βαφτίσεις έχουν την τιμητική τους, αφού η άνοιξη και το καλοκαιράκι που πλησιάζει δημιουργούν τις καλύτερες προϋποθέσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις, πάρτι και Μυστήρια. Στην Αθήνα, στην επαρχία, σε νησί δίπλα στη θάλασσα, όπου κι αν είσαι καλεσμένη σε βάφτιση χρειάζεσαι ένα look που θα είναι άνετο για την περίσταση, ταιριαστό στον τόπο και χρόνο και -το σημαντικότερο- σούπερ στυλάτο!

Και φυσικά δεν θα το φορέσεις μόνο στο Μυστήριο αλλά θα το αξιοποιήσεις και σε άλλες εξόδους σου, γιατί, όπως έχουμε ξαναπεί, οφείλουμε να ψωνίζουμε έξυπνα και όχι ρούχα που θα βάλουμε μόνο μια φορά και μετά θα τα παροπλίσουμε στην ντουλάπα μας.

Έτσι και αυτήν τη φορά, σου έχω τη λύση, αφού σου βρήκα στο Zara 5 φορέματα για να βάλεις σε βάφτιση, επιλέγοντας αυτό που ταιριάζει στο στυλ σου αλλά και στο κόνσεπτ του Μυστηρίου. Θα τα αποκτήσεις μέχρι 39,99 ευρώ και δεν θα τα αποχωριστείς και όλο το καλοκαίρι.

5 φορέματα για βάφτιση από το Zara μέχρι 39,99 ευρώ

Είναι η εποχή των φωτεινών εμπριμέ, οπότε εστίασα στα αγαπημένα φλοράλ της άνοιξης αλλά και σε σχέδια που κολακεύουν κάθε σωματότυπο και επίσης ταιριάζουν εύκολα με διάφορα παπούτσια - είτε αγαπάς τα ψηλοτάκουνα είτε είσαι φανατική των flats.

Η ιδέα για να ντυθείς κομψά σε μια βάφτιση είναι να επιλέξεις ένα φόρεμα που δεν θα είναι πολύ αποκαλυπτικό αλλά παράλληλα θα τονίζει και τη θηλυκότητά σου, ενώ δεν χρειάζεται ούτε να ντυθείς υπερπαραγωγή αλλά ούτε και να είσαι πολύ απλή.

Άλλωστε και τα 5 φορέματα που θα δεις στη συνέχεια θα λειτουργήσουν σαν κόσμημα επάνω σου, αφού είναι εντυπωσιακά και στυλάτα και φυσικά πολύ οικονομικά. Highlight: Υιοθέτησε την πρότασή μου στον συνδυασμό του φορέματος με το σωστό παπούτσι και άφησε την εμφάνισή σου να κάνει δήλωση μόδας, και εσύ να χαρακτηριστείς ως η πιο "φινετσάτη καλεσμένη της βάφτισης".

σατέν φόρεμα

Φλοράλ με διαφάνεια, €39,95 - Θα το βρεις εδώ

Φόρεσέ το με metallic σανδάλια

χρυσαφί πέδιλα

Xρυσαφί, €29,90, Envie Shoes

φόρεμα με σκίσιμο

Σατέν με σκίσιμο, €39,95 - Θα το βρεις εδώ

Φόρεσέ το με kitten heels

κόκκινα γοβάκια

Κόκκινα, €27,99, Stradivarius

ροζ φόρεμα

Λινό με cut-outs, €39,95 - Θα το βρεις εδώ

Φόρεσέ το με strappy platforms

strappy sandals

Μαύρα, €19,99, Issue

φλοράλ φόρεμα

Slip dress, €29,95 - Θα το βρεις εδώ

Φόρεσέ το με slingbacks

pink slingbacks

Ροζ, €156, Karida

μίνι φόρεμα

Σατέν μίνι, €39,95 - Θα το βρεις εδώ

Φόρεσέ το με mules

λευκά mules

Λευκά,€29,90, Migato