5 must-have κομμάτια που χρειάζεσαι οπωσδήποτε για να ολοκληρώσεις την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου

Θα τα συνδυάσεις με τα ρούχα που ήδη έχεις στην ντουλάπα σου για ένα "φρέσκο" στυλ

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Shutterstock
Shutterstock

Η αρχή κάθε σεζόν πάντα μας δημιουργεί την ανάγκη να φρεσκάρουμε την γκαρνταρόμπα μας και τι καλύτερο από το να αποκτήσουμε must-have κομμάτια που θα συνδυάσουμε με τα ρούχα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ που ήδη έχουμε στην ντουλάπα μας, φρεσκάροντας αυτόματα όλα μας τα σύνολα.

Αν και οι νέες τάσεις είναι πάντα εντυπωσιακές, σίγουρα δεν μπορείς να τις ενσωματώσεις όλες αυτόματα στις εμφανίσεις σου, ενώ ήδη διαθέτεις μια capsule γκαρνταρόμπα με basic κομμάτια, που δύσκολα αποχωρίζεσαι. Τι κάνεις λοιπόν;

Επιλέγεις αυτά τα must-have κομμάτια που βλέπεις ότι "παίζουν" πολύ γύρω σου και απλώς τα συνδυάζεις έξυπνα με τα ρούχα που ήδη έχεις, βάζοντας σε κάθε σύνολο μια trendy και φρέσκια πινελιά, που επικαιροποιεί τις εμφανίσεις σου.

Για την άνοιξη του 2024, τόσο από αυτά που έχουμε τσεκάρει στις πασαρέλες όσο και από αυτά που φοράνε τα κορίτσια της μόδας στο street style, πέντε είναι τα must-have που χρειάζεσαι οπωσήποτε για να ολοκληρώσεις την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Από το αξεσουάρ που θα αναδείξει κάθε σύνολο μέχρι την ανοιξιάτικη χρωματική τάση που ναι μεν είναι απροσδόκητη αλλά θα αναβαθμίσει τα spring looks σου, δες στη συνέχεια 5 must-have κομμάτια για να ενημερώσεις στυλιστικά τα ανοιξιάτικα οutfits σου.

5 must-have για την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου

Slim bag

Αν και οι μεγάλες τσάντες δύσκολα θα φύγουν από τη μόδα, αφού χωράνε όλη μας την... προίκα, φαίνεται πως τα σκήπτρα φέτος παίρνει μια μικρή τσάντα, που είναι φινετσάτη και χωράει τα απαραίτητα - γιατί πόσα πια να κουβαλήσεις στην καθημερινότητά σου, που δεν σου είναι και αναγκαία!

Elegant dress

Ένα εκλεπτυσμένο φόρεμα που θα αναδείξει τη σιλουέτα και θα αναδείξει το quiet luxury είναι απαραίτητο στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου. Φρόντισε να έχει κομψές λεπτομέρειες που ακολουθούν τις τρέχουσες τάσεις, όπως σχήμα κλεψύδρας, φούστα σε γραμμή Α και μάξι μήκος για να το φορέσεις και όλο το καλοκαίρι.

Μπορντό χρώμα

Αν το κόκκινο ήταν το χρώμα του 2023, το μπορντό παίρνει τη θέση του για το 2024. Η βαθιά αυτή απόχρωση δεν συνδέεται συνήθως με την άνοιξη, αλλά αφού διάσημοι Οίκοι όπως Gucci, Prada και Saint Laurent παρουσίασαν μοντέλα στην πασαρέλα με αυτή την απόχρωση που έχει το παλιό καλό κρασί, δεν υπάρχει αμφιβολία πως είναι από τα must-have που πρέπει να βάλεις στην ανοιξιάτικη ντουλάπα σου.

Ζώνες

Statement ζώνες με μεγάλες μεταλλικές αγκράφες ήταν σε όλες τις πασαρέλες της άνοιξης του 2024, κοσμώντας τα πάντα, από παντελόνια μέχρι φορέματα. Η απλή προσθήκη μιας ζώνης ενημερώνει εύκολα κάθε ντύσιμο για τη νέα σεζόν, επομένως αυτό είναι ένα αξεσουάρ που πρέπει να προσέξεις φέτος.

Μυτερά mules

Είναι το νέο... όπλο σου στα ανοιξιάτικα σύνολά σου! Έχουν κατακλύσει το street style και έχουν γίνει η εμμονή των fashionistas. Από όλες τις ανοιξιάτικες τάσεις στα παπούτσια τα μυτερά mules δεν πρέπει να απουσιάζουν από τις εμφανίσεις σου από εδώ και στο εξής.