Ήρθε η ώρα για πασχαλινή εξόρμηση στο ATHENS METRO MALL!

Με μοναδικά δώρα, παιδικές δραστηριότητες και έναν super Διαγωνισμό!

Ήρθε η ώρα για πασχαλινή εξόρμηση στο ATHENS METRO MALL!

Είστε έτοιμοι για τις πιο fun Πασχαλινές αγορές; Από την Παρασκευή 26 Απριλίου έως και την Δευτέρα 6 Μαΐου, στο ATHENS METRO MALL θα ζήσετε την απόλυτη εμπειρία εορταστικών αγορών με απεριόριστες επιλογές σε πασχαλινά δώρα και όχι μόνο. Αναζητάτε το ιδανικό δώρο για το βαφτιστήρι; Θέλετε να βρείτε την πιο cool λαμπάδα και τα πιο στιλάτα παπούτσια; Δεν χρειάζεται να ψάχνετε άλλο. Όλα είναι συγκεντρωμένα στον αγαπημένο shopping προορισμό των Νοτίων προαστίων. Ατελείωτες επιλογές για το σπίτι, τη διακόσμηση, την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σας, αλλά και μοναδικές γευστικές προτάσεις νηστίσιμες και μη για μια ολοκληρωμένη αll-day εμπειρία. Συνδυάστε shopping με διασκεδαστικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους και μπείτε στην κλήρωση για έναν super Διαγωνισμό που σας φέρνει μια ανάσα πιο κοντά στο καλοκαίρι.

Πασχαλινά ψώνια στο Athens Metro Mall

Feel likes summer! Το ATHENS METRO MALL και η Blue Star Ferries σας ταξιδεύουν σε Κυκλάδες & Δωδεκάνησα

Από τις 26 Απριλίου έως τις 9 Ιουνίου, με αγορές 30€ και άνω σε οποιοδήποτε από τα 95 επώνυμα καταστήματα του ATHENS METRO MALL, μπαίνετε καθημερινά σε κλήρωση για να κερδίσετε διπλά ακτοπλοϊκά εισιτήρια μετ' επιστροφής για Κυκλάδες και Δωδεκάνησα. Από τα Νότια Προάστια στο Αιγαίο…κάνοντας απλά και μόνο τις πασχαλινές αγορές σας! Ετοιμάστε βαλίτσες!

Μην ξεχνάτε! Την Κυριακή 28 Απριλίου τα καταστήματα του ATHENS METRO MALL θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 11.00 μέχρι τις 20:00 και θα σας περιμένουν για shopping με έξτρα πασχαλινή διάθεση.

Save the dates! Πασχαλινές Παιδικές Δραστηριότητες

Στο ATHENS METRO MALL από το Σάββατο 27 Απριλίου έως και την Τρίτη 7 Μαΐου, ο τρίτος και τέταρτος όροφος μετατρέπονται στον πιο διασκεδαστικό προορισμό για όλη την οικογένεια.

Η Κότα η Κοκό και το μαγικό αυγό!

  • Σάββατο 27/4, Κυριακή 28/4, Μ. Δευτέρα 29/04 & Μ. Πέμπτη 2/5

Με τους μικρούς μας φίλους φτιάχνουμε Κοκο-κατασκευές και πανέμορφες αυγοδημιουργίες! Ακόμη, κατασκευάζουμε τα πιο γλυκά κοτοπουλάκια και με ένα φανταστικό θεματικό Face Painting μεταμορφωνόμαστε και χορεύουμε και εμείς σαν μικρά κοτοπουλάκια!

Λουλούδια μωβ, ροζ και λιλά και όλη η γη μοσχοβολά!

  • Μ. Τρίτη 30/4, Μ. Τετάρτη 1/5 & Τρίτη Πάσχα 7/5

H Πρωτομαγιά είναι εδώ και τη γιορτάζουμε φτιάχνοντας τα πιο όμορφα, πολύχρωμα και λουλουδένια στεφανάκια! Θα χορέψουμε στον ρυθμό των λουλουδιών, θα έχουμε θεατρικό παιχνίδι και θα κατασκευάσουμε τις πιο απίθανες πασχαλινές κάρτες.

Το Πασχαλινό Λαγουδάκι και τα κρυμμένα αυγά!

  • Μ. Παρασκευή 3/5, Μ. Σάββατο 4/5 & Δευτέρα Πάσχα 6/5

Το Πασχαλινό Λαγουδάκι μας επισκέπτεται και όλοι μαζί παίζουμε μουσικοκινητικά παιχνίδια, καθώς και το πιο διασκεδαστικό παιχνίδι Κρυμμένου Θησ-αυγού! Θα δημιουργήσουμε Λαγουδο-κατασκευές και θα μεταμορφωθούμε σε χαρούμενες παιδικές λαγουδοφατσούλες!

Για ό,τι και αν ψάχνετε φέτος το Πάσχα το ATHENS METRO MALL είναι ο ένας και μοναδικός σας προορισμός!

Σχετικά με το ATHENS METRO MALL

Δεκατρία χρόνια ATHENS METRO MALL, γεμάτα υπέροχες στιγμές διασκέδασης για όλη την οικογένεια, shopping και απολαυστικές γευστικές επιλογές. Το ATHENS METRO MALL με πέντε ορόφους για αγορές και ψυχαγωγία, αποτελεί την απόλυτη εμπειρία καταναλωτών για κάθε στιγμή. Είναι στρατηγικά τοποθετημένο ακριβώς μπροστά στο μετρό του Αγίου Δημητρίου επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, αποτελώντας το μοναδικό εμπορικό κέντρο που προσφέρει τόσο μεγάλη ευκολία πρόσβασης. Το ATHENS METRO MALL παρέχει στους επισκέπτες του 95 καταστήματα ηγετικών brands που καλύπτουν κάθε ανάγκη, 18 χώρους εστίασης, 5 κινηματογραφικές αίθουσες, Super Market, παιδότοπο, τράπεζα και 1200 θέσεις πάρκινγκ. Τέλος, η ιδιαίτερη κατασκευή του, οι αρχιτεκτονικές γραμμές, ο άφθονος φωτισμός και το έντονο υγρό και πράσινο στοιχείο δημιουργούν τον ιδανικό χώρο χαλάρωσης και ψυχαγωγίας εναρμονισμένο με το αστικό περιβάλλον