Ψάθινες τσάντες: 6 must-have για να αντικαταστήσεις την tote-bag το καλοκαίρι - Μέχρι 20 ευρώ

Είναι ο ορισμός της αβίαστης κομψότητας όχι μόνο στην παραλία

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Unsplash
Unsplash

Υπέροχη ποιότητα κατασκευής χάρη στην υφαντή ψάθα, που γίνεται το επιλεγμένο υλικό για τη δημιουργία μιας εκλεπτυσμένης και φινετσάτης τσάντας που πλέον δεν είναι μόνο για την παραλία. Όταν οι θερμοκρασίες αρχίζουν να ανεβαίνουν, θέλεις άμεσα να εγκαταλείψεις τις δερμάτινες tote bags του χειμώνα και να τις αντικαταστήσεις με ψάθινες, που είναι το σύμβολο του καλοκαιριού.

Η ψάθινη τσάντα αποτελεί ένα απαραίτητο καλοκαιρινό αξεσουάρ που ταιριάζει πλέον και με ανοιξιάτικα looks - πέρα από τα beachwear της παραλίας. Τα τελευταία χρόνια έχει ξεπεράσει τα σύνολα που φοράμε στις διακοπές και το βλέπουμε να κατακλύζει το street style, οπότε σου χρειάζονται 6 ψάθινες τσάντες, ιδιαίτερα οικονομικές, για να δημιουργήσεις στυλ.

Οι ψάθινες τσάντες αντικαθιστούν τις tote-bags

Από τη μία το ψάθινο καλάθι, που τόσο αγαπήθηκε από την Jane Birkin, με δερμάτινες λεπτομέριες δεν είναι μόνο για πικνίκ, ούτε η μεγάλη σε μέγεθος μόνο για να μεταφέρεις αντηλιακά και πετσέτες στη θάλασσα.

Πλέον συνοδεύουν τις πιο κομψές fashionistas στους δρόμους του κόσμου και συνδυάζονται ιδανικά με λινά κομμάτια, τζιν ακόμα και τουίντ σακάκια και καμπαρντίνες.

Επίσης είναι τέλειες με μπαλαρίνες και φλοράλ φορέματα ή με ένα κοστούμι σε παστέλ χρώμα. Και μόλις καλοκαιριάσει με ένα λινό λευκό φόρεμα θα κάνεις δηλωση μόδας με την εμφάνισή σου, ενώ με ένα κοντό σορτς, φαρδύ πουκάμισο και τοπ από μέσα θα μοιάζεις σαν να ξεπήδησεςαπό editorial μόδας.

Φέτος είναι μια ευκαιρία να δοκιμάσεις νέα σχέδια, όπως τσάντες ώμου με δερμάτινο φινίρισμα, mini ή micro bags και εκλεπτυσμένα clutch για να ολοκληρώσετε όλα τα καλοκαιρινά σου outfits, ενώ τα περίφημα καλάθια (για μάζεμα φρούτων) αλλά και τα πουγκιά θα κάνουν fashion statement.

Οπότε δες στη συνέχεια 6 ψάθινες τσάντες μέχρι 20 ευρώ

ψάθινη τσάντα με δαντέλα

Με διακοσμητική δαντέλα, €12,90, Indefa

ψάθινη τσάντα ώμου

Με δερμάτινες λεπτομέρειες, €19,90, Verde

ψάθινο τσαντακι

Clutch μπεζ, €15,19, Τemu

ψάθινη στρογγυλή τσαντα

Στρογγυλή, €12,99, sinsay.com

ψάθινη τσάντα με υφασμάτινο λουράκι

Mε υφασμάτινο λουράκι, €16,18, Temu

ψάθινος φάκελος

Φάκελος με patches, 19,90, accesstrory.gr