High heels trends: Τα ψηλοτάκουνα που έχουν την προσοχή μας αυτό το καλοκαίρι

Είναι τα πιο κομψά και μοδάτα σχέδια της σεζόν

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Η εποχή του πεντικιούρ έφτασε επιτέλους και μόνο λίγες εβδομάδες έμειναν για να μπούμε και επισήμως στο καλοκαιράκι. Αν πιάνεις τον εαυτό σου, λοιπόν, να προσπαθεί να κάνει συνδυασμούς σε ρούχα και παπούτσια για τη νέα σεζόν και δεν μπορείς να αποφασίσεις, θα σε βοηθήσω να περιορίσεις την αναζήτησή σου, δείχνοντάς σου τα πιο μοδάτα και στυλάτα ψηλοτάκουνα Issue, που θα φοράς στο repeat με όλα σου τα σύνολα.

Λίγες εποχικές αναζητήσεις είναι τόσο συναρπαστικές όσο τα παπούτσια, ειδικά αυτά τα high heels trends που θα ανακαλύψεις στο issue.gr έχουν την προσοχή μας αυτό το καλοκαίρι και θα γίνουν απαραίτητα για τις πρωινές και βραδινές εξορμήσεις σου στην πόλη. Όσο για τις διακοπές που ετοιμάζεις; Συμβουλή: Σίγουρα θα χρειαστείς έξτρα... χώρο στη βαλίτσα σου.

Τα ψηλοτάκουνα που έχουν την προσοχή μας αυτό το καλοκαίρι

Εάν θέλεις να αναβαθμίσεις τα πέδιλά σου, στο Issue θα βρεις τα πιο stylish ψηλοτάκουνα της αγοράς αυτήν τη στιγμή, από mules και platforms μέχρι πέδιλα και peep-toes, για να διαλέξεις αυτά που ταιριάζουν στο δικό σου προσωπικό στυλ - γιατί όχι και όλα;

χρυσαφί πέδιλα  issue.gr

Μάλιστα δεν είναι τυχαίο που πρωταγωνίστησαν και στο editorial μόδας με τα Best Fashion Brands στο youweekly.gr.

Glam queen

Θέλεις να νιώθεις λίγο σαν πριγκίπισσα; Να μοιάζεις ότι μόλις "ξεπήδησες" από σελίδες editorial μόδας; Εύκολο εάν επιλέξεις ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα stileto πέδιλα Issue, που θα μεταμορφώσουν το look σου σε... παραμυθένιο - σαν άλλη Σταχτοπούτα σίγουρα δεν θα χάσεις το γοβάκι σου!

ροζ mules issue.gr

Θα τα βρεις εδώ

Συνδυάσέ τα με ένα αντρικού τύπου κοστούμι, για να τονίσεις τη θηλυκότητά σου.

ασημί γοβάκια  issue.gr

Θα τα βρεις εδώ

Συνδύασέ τα με ένα wide-leg τζιν παντελόνι, απογειώνοντας το athleisure style.

mules με στρας  issue.gr

Θα τα βρεις εδώ

Συνδύασέ τα με ένα μάξι Α line λευκό φόρεμα, για να τονίσεις τη φινέτσα σου.

μπεζ πέδιλα  issue.gr

Θα τα βρεις εδώ

Συνδύασέ τα με το κόκκινο ντραπέ φόρεμά σου, για μια στυλάτη εμφάνιση.

τζιν γόβες  issue.gr

Θα τα βρεις εδώ

Συνδύασέ τα με τζιν jumpsuit, για να αναδείξεις την total denim τάση.

Casual chic girl

Είσαι ένα κορίτσι που αγαπάς το χαλαρό ντύσιμο αλλά από την άλλη δεν κάνεις εκπτώσεις στο στυλ σου. Χρειάζεσαι πάντα μερικούς πόντους παραπάνω για να δείξουν τα casualwera σύνολά σου ακόμα πιο κολακευτικά επάνω σου. Προτίμησε ένα ζευγάρι πέδιλα Issue με χοντρό τακούνι και μείνει στο στυλιστικό σου... ύψος όπως σου αξίζει!

καφέ πέδιλα  issue.gr

Θα τα βρεις εδώ

Συνδύασέ τα με μια βερμούδα και ένα ριγέ φαρδύ πουκάμισο, για μια κομψή εικόνα.

τσόκαρα  issue.gr

Θα τα βρεις εδώ

Συνδύασέ τα με ένα λευκό καμπάνα τζιν παντελόνι, για να απογειώσεις το ρετρό στυλ

πέδιλα μπλε  issue.gr

Θα τα βρεις εδώ

Συνδύασέ τα με ένα κομψό τζιν shirt-dress, για το απόλυτο office look.

πέδιλα μπεζ  issue.gr

Θα τα βρεις εδώ

Συνδύασέ τα με ένα μίνι φόρεμα σε Α γραμμή με μεγάλα εμπριμέ, μεταφέροντάς μας απευθείας στο 70s.

Extra bonus

Για σένα που τα ψηλοτάκουνα είναι... ειδική αποστολή, ένα ζευγάρι mules με χοντρή σόλα είναι η ιδανική επιλογή. Ταιριάζουν με όλα τα στυλ, φρεσκάροντας εύκολα ακόμα και τα περσινά ρούχα που έχεις στην ντουλάπα σου.

φλατ  issue.gr

Θα τα βρεις εδώ

Συνδύασέ τα με την φαρδιά λινή παντελόνα σου, για μια fresh πρόταση.

Οι influencers φοράνε τις Issue τάσεις της σεζόν

Οι φετινές τάσεις στα σανδάλια ισορροπούν ιδανικά την γραμμή μεταξύ πρακτικού και παιχνιδιάρικου, οπότε τα stileto συνυπάρχουν με τις πλατφόρμες, δημιουργώντας εύκολα διαφορετικές εμφανίσεις.

Η Issue σού δίνει την ευκαιρία να αναδείξεις και τα δύο στυλ, κάτι που γνωρίζουν άριστα οι influencers, δοκιμάζοντας διαφορετικά ψηλοτάκουνα στην καθημερινότητά τους. Η προτίμησή τους έχει να κάνει με bold τόνους αλλά και με κλασικά λευκά, που φρεσκάρουν εύκολα τα outfits της σεζόν.

Μια πλούσια συλλογή Issue σε περιμένει να την ανακαλύψεις

  • Πέδιλα με στρας - Θα τα βρεις εδώ
  • Πολύχρωμα πέδιλα - Θα τα βρεις εδώ
  • Ασημί γοβάκια - θα τα βρεις εδώ
  • Sling-backs - Θα τις βρεις εδώ
  • Gold metallic mules - Θα τα βρεις εδώ
  • Mules ανθρακί - Θα τα βρεις εδώ

Who is Who

Είμαστε ένα team πεπειραμένων ανθρώπων στον χώρο της γυναικείας μόδας, με μπροστάρη τον Σπυράγγελο Μποζίκη, συνιδρυτή της γνωστής ελληνικής εταιρείας παπουτσιών Bozikis, οι οποίοι εξειδικεύονται και παρέχουν “tailor made” λύσεις στον κλάδο της γυναικείας ένδυσης και υπόδησης!

Η σε βάθος γνώση του χώρου μας παρέχει τη δυνατότητα να επιλέγουμε παπούτσια και ρούχα μοναδικά, τα οποία διατίθενται αποκλειστικά από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα issue.gr και σε περιορισμένο αριθμό, έτσι ώστε να αισθάνεστε αλλά και να είστε διαφορετικές.

Παράλληλα, ανανεώνουμε συχνά τις συλλογές μας, για να έχετε συνεχώς να διαλέξετε ανάμεσα σε νέα χρώματα και σχέδια. Το προσωπικό μας έχει πολύ καλή γνώση τόσο του αντικειμένου του, όσο και το τι σημαίνει μόδα και στυλ για την Issue. Σε όλες τους τομείς συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους στη δουλειά τους.

Οι υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας και ο άρτιος υλικοτεχνικός μας εξοπλισμός αποτελούν ακόμα μεγαλύτερη εγγύηση ότι μπορείς να εμπιστευτείς την Issue. Enjoy and Keep Shopping!

Info