Στις προσφορές Zara θα βρεις και τις 7 καλοκαιρινές τάσεις στα πουκάμισα - Από 12,99 έως 19,99 ευρώ

Χρώματα και σχέδια που θα φοράς όλο το καλοκαίρι

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Είναι basic αγαπημένα κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν λείπουν από τις επιλογές μας όταν σκεφτόμαστε να φορέσουμε κάτι κομψό, βολικό και στυλάτο. Το πουκάμισο συγκεντρώνει τα τρία αυτά χαρακτηριστικά ανεξάρτητα από το στυλ μας, αφού είναι πολυμορφικό και προσαρμόζεται εύκολα σε κάθε περίσταση.

Για όλους αυτούς τους λόγους, λοιπόν, μόνο ένα κομμάτι δεν φτάνει, γιατί χρειάζεσαι πουκάμισα... παντός καιρού. Το καλοκαίρι του 2024 θα τα φοράς σαν overshirts πάνω από crop tops με το μποξεράκι σου αλλά και σαν cover-up με το μαγιό σου οπότε είναι η καλύτερη στιγμή για να αποκτήσεις από τις προσφορές του Zara και τις 7 τάσεις στα πουκάμισα από 12,99 μέχρι 19,99 ευρώ. Highlight: Θα τα φοράς όλο τον χρόνο μέχρι να τα βαρεθείς!

7 καλοκαιρινές τάσεις στα πουκάμισα στις προσφορές Zara

Φέτος θα κάνεις focus σε κομμάτια με μεγάλα λουλούδια, στα κλασικά γαλάζια και λευκά oversized, ενώ για να κάνεις δήλωση μόδας επίλεξε ένα μοδάτο εμπριμέ.


Για τις minimal γυναίκες, ένα χακί θα αναδείξει το quiet luxury style τους, ενώ εάν είσαι πιο trendy κορίτσι η λύση είναι να αποκτήσεις ένα crop κομμάτι. Φυσικά οι ρίγες θα κάνουν δήλωση μόδας όπως κι αν τις φορέσεις, αλλά σε ροζ χρώμα θα κάνεις ένα μοδάτο color blocking με το σούπερ καλοκαιρινό χρώμα της μέντας.

Διάλεξε τι προτιμάς από τις προσφορές του Zara και πρόλαβε πριν γίνουν όλα sold-out με τέτοιες τιμές - από 12,99 μέχρι 19,99 είναι ευκαιρία!

φλοράλ πουκάμισο

Φλοράλ, €15,99 - Θα το βρεις εδώ

γαλάζιο πουκάμισο

Γαλάζιο, €17,99 - Θα το βρεις εδώ

crop πουκάμισο

Crop, €12,99 - Θα το βρεις εδώ

εμπριμέ πουκάμισο

Εμπριμέ, €19,99 - Θα το βρεις εδώ

λευκό πουκάμισο

Λευκό, €15,99 - Θα το βρεις εδώ

χακί πουκάμισο

Χακί, €19,99 - Θα το βρεις εδώ

ριγέ πουκάμισο

Ριγέ, €15,99 - Θα το βρεις εδώ