Half -Tuck: Aυτό είναι το στυλιστικό τρικ των πιο κομψών γυναικών

Half -Tuck: Aυτό είναι το στυλιστικό τρικ των πιο κομψών γυναικών
Δεν είναι ακόμα ένα εφήμερο trend από αυτά που έρχονται ξαφνικά και χάνονται γρήγορα.

Δεν είναι τάση αλλά ένα πανέξυπνο μυστικό στυλ που οι πιο stylish γυναίκες γνωρίζουν και συνηθίζουν να κάνουν για τις πιο εντυπωσιακές casual και όχι μόνο εμφανίσεις. διαβάστε παρακάτω...

Υπάρχουν διάφορα τέτοια μυστικά και στιλιστικά τρικ που στόχο έχουν να σε βοηθήσουν να αναδείξεις το look σου και το κάνουν να φαίνεται πιο καλό και προσεγμένο αλλά και εσένα την ίδια απόλυτα ενημερωμένη. Μια από τις πιο απλές κινήσεις που μπορείς να κάνεις για να το πετύχεις είναι το γνωστό half tuck! Ξέρεις αυτήν την κίνηση που βάζεις το μπροστινό μέρος της μπλούζας ή του πουκάμισου σου μέσα από την φούστα και το παντελόνι σου, ενώ το πίσω πέφτει χαλαρά στο σώμα. Αν κοιτάξεις στις street style φωτογραφίες οποιασδήποτε σεζόν, το μήνυμα των κοριτσιών της μόδας είναι ξεκάθαρο και το on-the-go κόλπο ένα. Το half tuck!

Σκέφτεσαι να «αλλάξεις» την μυρωδιά σου; Αυτό είναι το ένα και μοναδικό άρωμα για τον χειμώνα 2018




Η σικάτη φούστα που επέλεξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για να «κρύψει» την φουσκωμένη της κοιλίτσα


O πιο απλός αλλά ιδιαίτερος τρόπος να ξεχωρίσετε με το κομψό και δυναμικό look σας. Είναι η πινελιά που κάνει την διαφορά στο στυλ σου και δείχνει ακόμα πιο sophiticated.

Με κάθε είδος φούστας και παντελονιού, τραβάει το μάτι και δημιουργεί ενδιαφέρον, ενώ χαρίζει την ψευδαίσθηση του ύψους και αναδεικνύει την περιοχή της μέσης. Διαμορφώνει λοιπόν και πιο όμορφη σιλουέτα. Αν δεν ξέρεις πως λειτουργεί ή χρειάζεσαι μια μικρή υπενθύμιση εμείς είμαστε εδώ. Συγκεντρώσαμε μερικά από τα πιο στιλάτα looks με half-tuck για να πάρεις έμπνευση και να το υιοθετήσεις άμεσα.



H Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε την πιο αμφιλεγόμενη τάση της σεζόν! Οι over the knee μπότες της που διχάζουν τις απανταχού fashionistas!


bovary.gr