Jean-to-jean look: Δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο!

Jean-to-jean look: Δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο!

Παντελόνια, φούστες, μπουφάν, πουκάμισα, φορέματα, τσάντες για να διαλέξεις ο,τι ταιριάζει στο στυλ σου αφού οι σχεδιαστές επιβάλλουν jean-to-jean look.

ΤΣΑΝΤΕΣ Διαβάστε παρακάτω...

Ήξερες ότι είναι ιδανικό casual αξεσουάρ, η έκπληξη, όμως, έρχεται από τα chic backpacks και τα σακίδια που σε αναβαθμίζουν σε elegant girl.

Δείτε ακόμη: Έσπασε το φερμουάρ; Δες πώς θα λύσεις αυτό και άλλα τέτοια απρόοπτα!
MIΝI SKIRTS

Ένα από τα πιο παιχνιδιάρικα κομμάτια, αρκεί να βρεις το μήκος που σου ταιριαζει. Έτσι θα αναδείξεις τα γυμνά πόδια σου χωρίς να είναι αντιαισθητικό το αποτέλεσμα.

ΦΟΡΕΜΑΤΑ

Το μυστικό στο denim φόρεμα είναι να έχει καλή εφαρμογή επάνω σου για να δείχνει θηλυκό και sexy ανάλογα με το μήκος που θα επιλέξεις.

Δείτε ακόμη: Το λουκ της Ελένης Μενεγάκη που λατρέψαμε! Όλες οι λεπτομέρειες για την εμφάνιση της!

JACKETS

Δώσε σημασία στην εφαρμογή καθώς το denim δεν συγχωρεί εύκολα misfits. Το κατάλληλο μέγεθος σίγουρα θα σε κολακεύσει και θα σου δώσει αυτοπεποίθηση.

MIDI SKIRTS

Αν τη φορέσεις σωστά τότε έχεις σκοράρει στον πίνακα του στυλ με ένα κομμάτι που αποπνέει μυστήριο, αφού οι πιο πολλές έχουν κουμπιά που τα ανοίγεις τόσο… όσο!

ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ

Ένα για κάθε αλλαγή της διάθεσής σου! Ρομαντική, rock, graphic, μπορεί να αναδείξει άψογα ένα total black look ή να ρίξει τους τόνους σε ένα πολύχρωμο bottom.