Δεν μπορείς να φορέσεις στιλέτος; Έτσι θα κάνεις red carpet εμφανίσεις με τα sneakers σου!

Δεν μπορείς  να φορέσεις στιλέτος; Έτσι θα κάνεις red carpet εμφανίσεις με τα  sneakers σου!

Στην πρόσφατη απονομή των SAG Awards είδαμε την πρωταγωνίστρια των Stranger Things, Millie Bobby Brown, να εμφανίζεται με ενα υπέροχο ρομαντικό ροζ φόρεμα Calvin Klein by Appointment.

Αυτό που έκανε εντύπωση, σίγουρα θετική, ήταν τα All Star που διάλεξε να συνδυάσει το φόρεμά της και το ποσο επιτυχημένη ήταν η επιλογή της. Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: To απόλυτο summer look! Αυτά είναι τα ολόσωμα μαγιό για να μαγνητίσεις όλα τα βλέμματα!

Κάνουμε μια αναδρομή στις celebrities που έχουν υιοθετήσει αυτό το trend είτε στο street style τους είτε σε πιο επίσημες εμφανίσεις. Πάντως είναι μια τάση που υιοθετούν τόσο οι νεότερες σταρ όσο και οι λίγο πιο μεγάλες και είναι κάτι που τις κάνει να δείχνουν αρκετά πιο girly.

Kaia Gerber Έχει τον αέρα του super model που τον πήρε από τη μητέρα της, Cindy Crawford. Ακόμη και με All Star βρήκε το κατάλληλο outfit με δερμάτινα αξεσουάρ.

Malia Obama Η κόρη του πρώην προέδρου της Αμερικής πέτυχε τον ορισμό του casual look.

Rihanna RiRi είναι αυτή ό,τι θέλει φοράει και πάντα τραβάει τα βλέμματα. Έχει συνδυάσει φορέματα από όλους σχεδόν τους διάσημους σχεδιαστές με sneakers.

Δείτε ακόμη: Ear jewelry: Το «παλιομοδίτικο» είναι πάλι στην μόδα! Είσαι έτοιμη να δώσεις μια vintage πινελιά στην εμφάνιση σου;

Gwen Stefani Η super cool τραγουδίστρια έχει το δικό της στυλ και φροντίζει τα πάντα επάνω της να είναι συνδυασμένα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.

Madonna Όταν είσαι η βασίλισσα της pop, όλα επιτρέπονται, ειδικά πάνω στη σκηνή