Φαίη Σκορδά: Έβαλε αθλητικά ρούχα με γόβες σε σύνολο μόνο για τολμηρές! Κοστίζει κάτω από 200 ευρώ όλο!

Η Φαίη Σκορδά το τόλμησε... εσύ;

Φαίη Σκορδά: Έβαλε αθλητικά ρούχα με γόβες σε σύνολο μόνο για τολμηρές! Κοστίζει κάτω από 200 ευρώ όλο!

Η Φαίη Σκορδά έκανε την διαφορά! Έβαλε αθλητικά ρούχα με γόβες σε σύνολο μόνο για τολμηρές! Κοστίζει κάτω από 200 ευρώ όλο και ξέρουμε πού θα το βρεις. Get the look και δεν θα χάσεις σίγουρα....

Η παρουσιάστρια χτες στο Πρωινό, παρέδωσε μαθήματα μόδας. Έβαλε αθλητική φόρμα με σακάκι γραφείου και ολοκλήρωσε το σύνολο με ένα ζευγάρι λευκές γόβες. Εμείς το λατρέψαμε, το εντοπίσαμε και ξέρουμε πού θα το βρεις. Μάλιστα κοστίζει ολόκληρο κάτω από 200 ευρώ!

Το σακάκι και το φούτερ παντελόνι είναι από την εταιρία desiree και κοστίζουν 99 ευρώ και 49 ευρώ αντίστοιχα. Για έναν χαλαρό καφέ, συνδύασε τα με ένα t shirt και γόβες όπως η Φαίη Σκορδά και σίγουρα θα γράψεις κι εσύ ιστορία στην μόδα! Ιδού και η σχετική ανάρτηση:

Δες και το το πουλόβερ της! Είναι στο χρώμα που δεν θα θες να βγάλεις από πάνω σου! Έχει κατακλύσει όλες τις βιτρίνες!

Φαίη Σκορδά: Έβαλε γόβες στο πιο τολμηρό χρώμα! Φόρεσέ τες και ξύπνα του άγρια ένστικτα...

Η Φαίη Σκορδά έβαλε γόβες στο πιο τολμηρό χρώμα! Φόρεσέ τες και ξύπνα του άγρια ένστικτα αφού μόλις σε δει θα πάθει!

Η καλλονή Φαίη, διανύει φέτος μια από τις καλύτερες χρονιές της στιλιστικά! Τα σύνολά της είναι το ένα καλύτερο από τα άλλα και πάντα το look της αποθεώνεται με παπούτσια που πάντα συμβαδίζουν με τις τάσεις της μόδας.

Έτσι λοιπόν, το χτεσινό της σύνολο δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Η Φαίη Σκορδά, συνδύασε την ολόσωμη χακί της φόρμα με ένα ζευγάρι κόκκινες γόβες σε λεοπάρ τύπωμα! Το συγκεκριμένο ζευγάρι, φοριέται σχεδόν με όλα τα μονόχρωμα σύνολα και προσδίδει μια πινελιά εκκεντρικότητας, απαραίτητη αν θέλεις να ξεχωρίσεις.

Φαίη Σκορδά: Θα τρίβετε τα μάτια σας με τον ανιψιό της! Δημοσίευσε μαζί του αυτή την φωτογραφία!

Οι γόβες της Φαίης Σκορδά σε σούπερ τολμηρό χρώμα που ξυπνούν άγρια ένστικτα, είναι από την εταιρία Jessica Simpson και κοστίζουν 99,00 ευρώ! Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Φαίη Σκορδά: Έβαλε γόβες στο πιο τολμηρό χρώμα! Φόρεσέ τες και ξύπνα του άγρια ένστικτα...

Φαίη Σκορδά: Το φόρεμά της είναι μόνο για τολμηρές και προκαλεί φρενίτιδα! Βρες το από 79 τώρα στα 55 ευρώ!

Το φόρεμα της Φαίης Σκορδά είναι μόνο για τολμηρές και προκαλεί φρενίτιδα! Βρες το από 79 τώρα στα 55 ευρώ και γράψε κι εσύ ιστορία με το look σου! Τολμάς;

Η παρουσιάστρια, έβαλε στο Πρωινό φόρεμα στο πιο εκκεντρικό χρώμα και κατάφερε όχι μόνο να πάρει 10άρι για την επιλογή της, αλλά να το βγάλει και sold out! Είναι πράσινο και η Φαίη Σκορδά το φόρεσε μαζι με έντονη μπλε ζώνη και παπούτσια.

Το εν λόγω φόρεμα είναι από την εταιρία accessfashion και πλέον κοστίζει από 79 ευρώ, μόνο 55! Εσύ θα το τολμήσεις; Πάντως έχουν μείνει περιορισμένα κομμάτια! Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Έχετε δει και το σούπερ στιλάτο μαύρο μπουφάν της με κουκούλα;