Stradivarius: Αυτό το φούτερ είναι μοναδικό και μόνο για street fashion girls! Έχει πάνω τους Flintstones!

Ένα κομμάτι που ξεχώρισε από τη νέα συλλογή!

Stradivarius: Αυτό το φούτερ είναι μοναδικό και μόνο για street fashion girls! Έχει πάνω τους Flintstones!

Είσαι από τα street fashion girls που κυκλοφορούν με ένα πιο loose style; Αυτό είναι το ένα και μοναδικό φούτερ, τότε, που πρέπει να κάνεις δικό σου από τη συλλογή των Stradivarius! Έχει πάνω τους Flintstones, το cartoon των παιδικών μας χρόνων!

Δεν γίνεται να μην θυμάσαι την αμερικάνικη σειρά κινουμένων σχεδίων που περιέγραφε τις ζωές των βασικών χαρακτήρων, τους γείτονες της διπλανής πόρτας και τις οικογένειές τους! Για πρώτη φορά μεταδόθηκε το 1960 - δηλαδή ήταν η αγαπημένη σειρά των γονιών μας - αλλά έπαιξε σε επανάληψη άπειρες φορές γιατί σημείωνε τρομερή επιτυχία! Το 2013 το The Flinstones κατετάγη στην δεύτερη θέση ως το πιο επιτυχημένο κινούμενο σχέδιο για την τηλεόραση όλων των εποχών αλλά για να μην ξεφεύγω από το θέμα μας! Βρήκαμε ένα συγκλονιστικό φούτερ που έχει επάνω αυτή την τρελή οικογένεια και σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα να εντάξεις το κομμάτι αυτό στην γκαρνταρόμπα σου!

Φούτερ The Flintstones

Stradivarius

ΑΝΑΦ. 2597/466-V2020

Το fashion item αυτό, κοστίζει 19,99, πολύ οικονομικό!

Επίσης, επειδή πάντα ξέρεις πως σου προτείνουμε τα καλύτερα σου βρήκαμε από τη νέα συλλογή των καταστημάτων Zara 3 slouchy jeans για να συνδυάσεις αυτό το συγκλονιστικό φούτερ!

Να τονίσουμε πως τα slouchy είναι το νέα απόλυτο trend της σεζόν και θα σε κάνει να ξεχάσεις μια για πάντα τα παλιά κλασσικά τζιν που έχει ακόμα στη ντουλάπα σου!

Stradivarius: Θα το ερωτευτείς! Αυτό είναι το μοναδικό κομμάτι που όλες οι γυναίκες αγαπάνε! Κοστίζει λιγότερο από 30 ευρώ!

Θα το ερωτευτείς αυτό το κομμάτι από τα Stradivarius! Είναι μοναδικό και όλες οι γυναίκες το αγαπάνε! Κοστίζει λιγότερο από 30 ευρώ και σίγουρα θα γίνει το αγαπημένο σου!

Αν είσαι και εσύ κορίτσι που αναζητάει όλα τα τελευταία trends, τότε αυτό είναι που πρέπει να αποκτήσεις οπωσδήποτε!

Το συγκεκριμένο παντελόνι αποτελεί "καυτή" επιλογή, τόσο από fashionistas, όσο και από διάσημες bloggers, για αυτό κιόλας στο προτείνουμε και εμείς.

Είναι σίγουρα ένα κομμάτι που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη πολλές φορές, μιας και συνδυάζετε με τα πάντα.

Stradivarius παντελόνι Stradivarius μπεζ παντελόνι

Κάνε το δικό σου εδώ!

Δείτε επίσης 30+1 πουκάμισα από την νέα collection Stradivarius που θα ξετρελάνουν τα κορίτσια!