Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έβαλε τέρμα στα βαρετά πουκάμισα - Φόρεσε λευκό με τζιν και πήρε 10άρι

Βάλτο στο γραφείο και καθάρισες!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έβαλε τέρμα στα βαρετά πουκάμισα - Φόρεσε λευκό με τζιν και πήρε 10άρι

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκανε κίνηση ματ και έβαλε τέρμα στα βαρετά πουκάμισα. Τόλμησε και φόρεσε λευκό με τζιν και πήρε 10άρι από εμάς, αφού το σύνολό της δεν έμοιαζε με τα συνηθισμένα της σεζόν. Αντίγραψε το look της και έφυγες πιο στιλάτη από ποτέ για το γραφείο.

Η παρουσιάστρια του Alpha tv, εμφανίστηκε χτες στο Καλύτερα δε γίνεται πιο στιλάτη από ποτέ. Αν και φόρεσε ένα λευκό πουκάμισο με τζιν, το σύνολό της δεν φαινόταν να είναι βαρετό και αδιάφορο και έκανε την ανατροπή.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, μετά την πολύ πετυχημένη αλλαγή στα μαλλιά της, επέλεξε να μας εντυπωσιάσει με έναν ακόμα τρόπο: Συνδύασε το λευκό της πουκάμισο με ανοιχτόχρωμο τζιν και έκανε ένα από τα πιο must σύνολα της σεζόν. Οι λεοπάρ γόβες συμπλήρωσαν πολύ σωστά το outfit και αν δεν έχεις ετοιμαστεί ακόμα, κάνε ένα copy the look και δεν θα χάσεις! Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη τζιν

3 tips για να βάλεις το τζιν σου στο γραφείο σαν την Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Με πολυτελή υφάσματα

Μία απαλή μπλούζα σε προσεγμένο στιλ ανανεώνει αυτόματα ένα ζευγάρι τζιν. Αναλόγως με το περιβάλλον εργασίας σου -όσο πιο χαλαρό τόσο πιο ανοιχτό χρώμα τζιν μπορείς να φορέσεις. Αν το μπλε δεν είναι επιλογή μπορείς πάντα να διαλέξεις ένα μαύρο.

Με φερμουάρ στο τελείωμα

Τα τζιν με φερμουάρ στον αστράγαλο είναι ένας πολύ καλός τρόπος να δώσεις ενδιαφέρον στο casual στρίφωμα (που είναι πολύ casual) για το γραφείο σου.

Με ένα blazer

To πανωφόρι αυτό μπορεί να φαίνεται προφανής λόγος να δείξει επαγγελματικό ένα casual outfit αλλά η ομορφιά βρίσκεται στο πώς θα το συνδυάσεις. Διάλεξε ένα μία ίσια γραμμή και mid-rise fit, γυρίζοντας το ρεβέρ για να δώσεις έμφαση στα τακούνια σου.