Ψάχνεις το πιο alternative jacket; Στα Bershka θα το βρεις με 35,99 ευρώ

Είναι ότι πιο must

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ψάχνεις το πιο alternative jacket; Στα Bershka θα το βρεις με 35,99 ευρώ

Μήπως θέλεις να είσαι διαφορετική από όλες τις άλλες γυναίκες που κυκλοφορούν στο δρόμο; Σου βρήκα το πιο alternative jacket που πρόκειται να λατρέψεις και δεν θα το βγάζει από πάνω σου. Θα το βρεις με 35,99 ευρώ στα Bershka. Αν λοιπόν το ψάχνεις.... το βρήκες!

Ένα απλό λευκό μαύρο jacket, η κλασσικό jean το έχουμε όλες στην ντουλάπα μας καθώς ταιριάζει με όλα. Αν όμως θέλεις κάτι πιο διαφορετικό που θα δώσει άλλο στιλ στις εμφανίσεις σου, δεν χρειάζεται να ψάξεις πολύ, ούτε να κουραστείς να πηγαίνεις από κατάστημα σε κατάστημα.

Έκανα μια γρήγορη αναζήτηση στο διαδικτυακό κατάστημα των Bershka και σου βρήκα το πιο hot, το οποίο μπορείς να κάνεις δικό σου μόνο με 35,99 ευρώ. Πρόκειται για το jeacket με όψη δέρματος και κρόσσια που έχει γιακά πουκαμίσου και μακριά μανίκια. Έχει τσέπες μπροστά και κλείσιμο με κουμπιά.

Μπορείς άνετα να το φορέσεις όλες τις ώρες της ημέρας με τζιν παντελόνι αλλά και φούστα, ακόμη και το βράδυ για ποτό.

Τζάκετ με όψη δέρματος και κρόσσια.

Bershka jacket

Λατρεύεις το Kill Bill; Τα Bershka σου έχουν το τέλειο τοπ για εσένα που είσαι πιο σινεφίλ και θες να ξεχωρίσεις στις εμφανίσεις σου. Αν το συνδυάσεις ειδικά με το παραπάνω jacket θα «τρελάνεις» κόσμο.

Έτσι θα φορέσεις το jacket με κρόσσια από τα Bershka

Με μακριά φούστα και sneakers. Ίσως το αγαπημένο μου τη τελευταία διετία. Οι μακριές (και μάλιστα για φέτος floral) φούστες είναι της μόδας. Συνδύασε την με ένα απλό T-shirt και τα αγαπημένα σου αθλητικά και there you are. Για extra fashion πόντους τελειοποίησε το φθινοπωρινό σου outfit με ένα μεγάλο καπέλο!

Με το αγαπημένο σου φόρεμα και τα biker μποτάκια σου. Προβλέψιμο μεν, κλασσικό δε. Ένας συνδυασμός που με έχει βγάλει από τη δύσκολη θέση ουκ ολίγες φορές. Τόνισε τη μέση σου με μια ζώνη ( κατά προτίμηση όχι φαρδιά) κάτω από το στήθος και είσαι έτοιμη. Κράτησε ένα backpack για πρωινές εξόδους ή έναν κομψό φάκελο για πιο βραδινές εμφανίσεις.

Τελειοποίησε ένα layering outfit. Η ακριβής μετάφραση είναι: εμφάνιση με διάφορα επίπεδα. Διάλεξε ένα στενό παντελόνι στο κάτω μέρος και συνόδευσε το με ένα μακρύ φανελάκι και από πάνω ένα λεπτό πουλόβερ. Εναλλακτικά μπορείς να κάνεις layering με μία μακριά πουκαμίσα και από πάνω το biker jacket σου. Το μυστικό είναι το κάθε κομμάτι να έχει διαφορετικό μήκος και να επιτυγχάνεται η τέλεια μεταξύ τους εναρμόνιση.

Με το boyfriend jean σου. Όσο ακόμα σου το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες μπορείς να το συνδυάσεις με ένα κοντό τοπ ενώ όσο προχωράμε στο φθινόπωρο φουτεράκια και πουλόβερ είναι οι ιδανικές επιλογές. Δώσε λάμψη στην εμφάνιση σου με ένα ζευγάρι λαμπερά σκουλαρίκια και για βραδινές εξόδους προτίμησε τις αγαπημένες σου γόβες (ναι,ναι εκείνες που δε μπορείς να περπατήσεις).

Με midi φούστα και τα αγαπημένα σου μποτάκια. Εντάξει το ξέρω ότι το συγκεκριμένο outfit δεν κολακεύει ιδιαίτερα τη σιλουέτα μιας κοπέλας χωρίς ιδανικές αναλογίες (κυρίως αν έχετε παχουλές γαμπίτσες σαν εμένα)αλλά όπως και να χει παραμένει από τα αγαπημένα μου. Οι φούστες σε γραμμή Α είναι η τελευταία τάση της μόδας και το λατρεμένο σου biker jacket μπορεί να συνδυαστεί τέλεια με όλα τα υφάσματα δίνοντας μια πιο rock διάθεση στην εμφάνιση σου. Extra fashion πόντους σε όσες τολμήσουν τον συνδυασμό τούλινης φούστας με δερμάτινο μπουφάν.

TAGS