Το top ζευγάρι αθλητικών θα το βρεις στα Oysho - Είναι πολύ μοδάτο

Κοστίζει μόνο 29,99 ευρώ

Το top ζευγάρι αθλητικών θα το βρεις στα Oysho - Είναι πολύ μοδάτο

Θες ένα μοδάτο αλλά και ταυτόχρονα άνετο αθλητικό ζευγάρι παπούτσια για να κάνεις την γυμναστική σου αλλά και για να πηγαίνεις με τις ώρες να περπατάς; Στα καταστήματα Oysho σου βρήκαμε ένα από τα top που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά.

Αν τρελαίνεσαι για γυμναστική αλλά δεν σου αρέσουν αυτά τα χοντρά και λίγο άγαρμπα παπούτσια που βλέπεις κατά κύριο λόγω να φοράνε στα γυμναστήριο σου βρήκαμε την λύση εμείς εδώ στο Youweekly.gr για να μην σκας άλλο!

Δίχρωμο αθλητικό παπούτσι

29.99 €

Αναφ. 1103/580

Oysho αθλητικά παπούτσια

Κοστίζουν μόνο 29,99 €!

Ωστόσο, σου βρήκαμε και δυο πολύ μοδάτα κολάν στα Oysho για να τα συνδυάσεις με αυτό το ζευγάρι αθλητικά παπούτσια

Θες να φαίνεσαι μείον 2 κιλά και να σε ρωτάνε πως έγινες τόσο στυλάκι έτσι ξαφνικά; Στα καταστήματα Oysho σου βρήκαμε ένα κολάν με το οποίο θα καταφέρεις το... αδύνατο! Είναι και οικονομικό και πανέμορφο!

Ακόμα και στο γυμναστήριο πρέπει να είσαι cool και ωραία γιατί που ξέρεις; Μπορεί να συναντήσεις τον έρωτα της ζωής σου την ώρα που ιδρώνεις πάνω στον διάδρομο! Να μην φοράς και ένα outfit που θα σε κάνει να φαίνεσαι κούκλα;

Αυτό το outfit, λοιπόν, σου βρήκαμε κι εμείς στα καταστήματα Oysho και κοστίζει μόνο 29,99 ευρώ.

Κολάν διαμόρφωσης γυαλιστερό

Αναφ. 1217/228

Oysho κολάν

Oysho αθλητικά είδη

Ωστόσο, μην χάσεις και αυτά τα υπέροχα push up σουτιέν από τη νέα συλλογή των καταστημάτων Oysho! Δες τα εδώ όλα! Είναι και οικονομικά!

TAGS