Άρχισαν να κυκλοφορούν οι τσάντες/πουγκάκια στα Zara - Είναι η τελευταία λέξη της μόδας

Έχουν κατακλύσει ήδη τους δρόμους του εξωτερικού

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Άρχισαν να κυκλοφορούν οι τσάντες/πουγκάκια στα Zara - Είναι η τελευταία λέξη της μόδας

Η τελευταία λέξη της μόδας για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2020 άρχισε να κυκλοφορεί εδώ και λίγες ημέρες στα καταστήματα Zara. Αναφερόμαστε φυσικά στις τσάντες πουγκάκια που έκαναν την εμφάνισή τους και στην Ελλάδα αφού πρώτα κατέκλυσαν όλους τους δρόμους του εξωτερικού.

Στα καταστήματα Zara κυκλοφορούν σε τρία χρώματα: Μαύρο, μπεζ και κεραμιδί. Είναι και τα τρία στα trends για τους μήνες με ήλιο που θα μας έρθουν. Να τονίσουμε πως το μέγεθος της τσάντας είναι μικρό αλλά βολικό! Χωράει μέσα τα απαραίτητα που χρειάζεται μια γυναίκα σε μια εξόδό της, όπως το κραγιόν της, το πορτοφόλι της και το κινητό της.

Η τελευταία λέξη της μόδας στα Zara - Οι τσάντες/ πουγκάκια

ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΤΣΑΝΤΑ-ΣΑΚΟΣ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΛΟΥΡΙ

Δερμάτινη τσάντα-σάκος διαθέσιμη σε διάφορα χρώματα: μαύρο, μπεζ και κεραμιδί. Δερμάτινο soft εξωτερικό μέρος με λεπτομέρεια με κρίκους. Λουρί ώμου με πολλαπλές θέσεις. Εσωτερική επένδυση. Κλείνει με σούρα.

 Zara τσάντες

 Zara πουγκάκια

JOIN LIFE

Care for planet: Δέρμα κατεργασμένο με τη χρήση πιο βιώσιμων πρακτικών.

Αυτά τα προϊόντα έχουν κατασκευαστεί σε πιστοποιημένα βυρσοδεψεία Leather Working Group, χρησιμοποιώντας ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τεχνολογίες που μειώνουν την κατανάλωση νερού.

 Zara νέα συλλογή άνοιξη 2020

Μπορείς να την βρεις εδώ σε όποιο χρώμα θες!

Αν την συνδυάσεις σωστά μπορεί να φορεθεί και το πρωί αλλά και το βράδυ! Με sneakers κι ένα τζιν σκισμένο - Δες αυτό εδώ που θα το πάρεις από τα Stradivarius - θα είναι ότι πρέπει!

TAGS