Μεγάλο κόλλημα αυτά τα sneakers από τα Stradivarius - Δεν θα τα βγάλεις από πάνω σου

Το απόλυτο trend της σεζόν

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μεγάλο κόλλημα αυτά τα sneakers από τα Stradivarius - Δεν θα τα βγάλεις από πάνω σου

Μόλις πάρεις αυτά τα sneakers που βρήκαμε στα καταστήματα Stradivarius, είναι σίγουρο πως θα πάθεις μεγάλο κόλλημα και θα τα φοράς όλη μέρα! Δε θα τα βγάζεις από πάνω σου μιας και είναι το πιο άνετο παπούτσι που μπορείς να φορέσεις.

Αν έχεις κι εσύ πολύ περπάτημα μέσα στη μέρα σου, τότε μη διστάσεις να αφήσεις τα τακούνια σου στην άκρη και να κάνεις μία πιο casual επιλογή, όπως αυτά τα υπέροχα sneakers που σου προτείνουν τα Stradivarius.

Το χρώμα τους μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με τα περισσότερα ρούχα σου και είναι βέβαιο πως θα σε βγάλουν για όλη τη μέρα όσο κουραστική και να είναι. Εμείς μόλις τα είδαμε τρέξαμε να τα αγοράσουμε, και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο.

Μόλις πας στα Stradivarius, ρίξε μια ματιά και σε αυτή την cargo φούστα που ερωτευτήκαμε!

Ρίξε μια ματιά και θα καταλάβεις για τι πράγμα μιλάμε!

Παπούτσια Stradivarius
sneakers stradivarius

Συνδύασε τα sneakers σου με αυτό το slouchy παντελόνι από τα Stradivarius

Αυτό το slouchy jean από τα Stradivarius θα σε δείχνει πιο αδύνατη και θα το λατρέψεις αφού είναι και αρκετά οικονομικό καθώς κοστίζει μόνο 25€. Είναι must αλλά και η τελευταία λέξη της μόδας.

Δε μιλάμε πλέον για baggy ή boyfriend παντελόνια αλλά για κάτι πολύ περισσότερο, για παντελόνια με μακριά και φαρδιά μπατζάκια που τα κορίτσια της μόδας δε διστάζουν να φορέσουν.Ξέχνα τα mom’s jeans, το καθημερινό σου denim γίνεται extra slouchy αλλά και όσο πρέπει tailored, χάρη στις ξεχασμένες πιέτες!

Το trend έχουν υιοθετήσει ήδη celebrities όπως η Jennifer Lopez και Chrissy Teigen. Αυτό το trrend θα σε δείχνει πιο αδύνατη και κυριολεκτικά θα το λατρέψεις.

Εμείς βρήκαμε αυτό στα Stradivarius. Οικονομικό και άνετο.Μπορείς να το συνδυάσεις άψογα και με αυτά τα καπιτονέ πέδιλα από τα Stradivarius

Δείτε το εδώ:

Stradivarius τζιν