Βγαλμένο από τα 90's το ψηλόμεσο τζιν από τα Bershka

Δεν γίνεται να λείπει από τη συλλογή σου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βγαλμένο από τα 90's το ψηλόμεσο τζιν από τα Bershka

Αυτό το ψηλόμεσο τζιν που βρήκαμε για εσένα από τα καταστήματα Bershka, είναι βγαλμένο από τα 90's και δεν γίνεται σε καμία περίπτωση να λείπει από τη συλλογή σου φέτος το καλοκαίρι. Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για το παντελόνι που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δε θα μπορείς να αποφασίσεις τι να φορέσεις.

Δεν υπάρχει καλύτερο ρούχο για την ντουλάπα μίας γυναίκας, από ένα ψηλόμεσο τζιν που μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι και το βράδυ.

Συνδύασε το ψηλόμεσο τζιν που σου προτείνουμε, με την πιο παιχνιδιάρικη πολύχρωμη μπλούζα από τα Bershka. Δες την εδώ και θα "τρελαθείς"!

Το παντελόνι αυτό που βρήκαμε για εσένα με μία πρόχειρη αναζήτηση, είναι απλά ονειρικό και μπορεί πολύ εύκολα να αναδείξει τη σιλουέτα σου.

Bershka ψηλόμεσο τζιν

Το συγκεκριμένο παντελόνι βγαίνει σε 4 αποχρώσεις. Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο. Κοστίζει 25,99€ και μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.

Λίγα λόγια για τα Bershka, όπου θα βρεις το ψηλόμεσο τζιν

Η Bershka γεννιέται το 1998 ως νέα επωνυμία του Ομίλου Inditex

Η Bershka παρουσιάζεται ως σημείο αναφοράς για την μόδα που απευθύνεται σε αυτό το ολοένα και πιο απαιτητικό κοινό και, μέσα σε 2 μόνο χρόνια, φτάνει τα 100 καταστήματα θεμελιώνοντας έτσι το κύρος της επωνυμίας. Σήμερα, μετά από 18 χρόνια, η αλυσιδα έχει πάνω από 1000 καταστήματα σε πάνω από 70 αγορές, με πωλήσεις οι οποίες αντιπροσωπεύουν το 9% των συνολικών εσόδων του ομίλου.

Τα καταστήματα της Bershka ανά τον κόσμο διακρίνονται για τη στρατηγική τους θέση και την προσεγμένη αρχιτεκτονική τους.

Οι εγκαταστάσεις γίνονται χώροι πρωτοπορίας, με ευρυχωρία και προσεγμένη εικόνα που περιλαμβάνει από τις βιτρίνες έως και τη διαρρύθμιση των ενδυμάτων στο εσωτερικό τους Η Bershka επιλέγει τις καλύτερες εμπορικές ζώνες σε κάθε πόλη και εγκαθίσταται στις πιο διακεκριμένες περιοχές των κύριων εμπορικών πυρήνων. Συχνά επιλέγονται μοναδικά κτήρια, τα οποία ανακαινίζονται και προσαρμόζονται στην εικόνα της επωνυμίας και στη φιλοσοφία της Bershka από το στούντιο αρχιτεκτονικής της.

TAGS