Yπάρχει μόνο ένα αξεσουάρ που ΠΡΕΠΕΙ να φορέσεις το ερχόμενο φθινόπωρο

Yπάρχει μόνο ένα αξεσουάρ που ΠΡΕΠΕΙ να φορέσεις το ερχόμενο φθινόπωρο
Πρόκειται για ένα αξεσουάρ το οποίο προέρχεται (ακόμα μια φορά) από τη ντουλάπα μιας Γαλλίδας. Και δεν είναι άλλο από το μπερέ.

Από την Έλενα Φάκου



Το γαλλικό μπερέ στη δερμάτινη εκδοχή του λάνσαρε ο οίκος Dior για το φθινόπωρο-χειμώνα 2018 και έκλεψε τις εντυπώσεις. Προσωπικά λατρεύω το μπερέ και το θεωρώ ένα πολύ ιδιαίτερο και κομψό καπέλο το οποίο δεν έπαψα ποτέ να φορώ. Μπορεί κάποιοι να το έχουν συνδυάσει με τους...καλλιτέχνες, και να φαντάζονται ότι για να φορέσει κανείς μπερέ πρέπει να είναι ζωγράφος, αλλά αυτοί απλώς δεν ξέρουν από μόδα.


Αν είσαι από τις τυχερές που μπορούν να αποκτήσουν ένα τέτοιο επώνυμο μπερέ χαίρομαι ιδιαίτερα για εσένα. Εάν όμως δεν έχεις να δώσεις μια περιουσία για το μπερεδάκι σου, τότε υπάρχουν πάρα πολύ οικονομικές λύσεις και σαφώς εκτός από τη δερματίνη που είναι πιο προσιτή κι έχει περίπου το ίδιο αποτέλεσμα με το δέρμα υπάρχουν κι άλλα υφάσματα τα οποία είναι εξίσου όμορφα σε ένα μπερέ.


Επειδή με τα πρώτα κρύα θα το βλέπεις παντού γύρω σου, εγώ σε ενημέρωσα για να ξέρεις πως να κινηθείς. Επίσης να προσθέσω ότι με ένα ζευγάρι φαρδιές μπότες και μια καμπαρντίνα, μάλλον θα μοιάζεις σα να περπατάς σε κάποιο δρόμο του Παρισιού. Το μαύρο μπερέ είναι η τάση του φθινοπώρου. Φόρεσέ το.



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr

Yπάρχει ένας τρόπος τα πόδια σας να δείχνουν μακρύτερα και λεπτότερα. Και είναι ένα συγκεκριμένο ζευγάρι παπούτσια.

Αυτό το προϊόν κοστίζει μόνο 5€ και θα σώσει τη ντουλάπα και τα ρούχα σου! (photo)

Αυτό είναι το εκπτωτικό jean από τα Stradivarius που θα φοράνε όλες φέτος τον χειμώνα!
TAGS