Η τάση της νέας σεζόν είναι το Oversized. Γιατί όμως είναι κολακευτικό για τη σιλουέτα;

Η τάση της νέας σεζόν είναι το Oversized. Γιατί όμως είναι κολακευτικό για τη σιλουέτα;
Oversized, είναι το ρούχο το οποίο επί λέξη είναι υπερμεγέθες. Πως μεταφράζεται αυτό πρακτικά;

Από την Έλενα Φάκου

Τα ρούχα τα οποία είναι ένα ή και περισσότερα νούμερα μεγαλύτερα από το δικό μας, αν ξέρεις να τα σετάρεις σωστά, δείχνουν υπέρκομψα. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή...


Τα στενά ρούχα, είναι όμορφα αλλά υπό προϋποθέσεις. Πρέπει να σε βοηθάει η σιλουέτα σου και να έχεις τον τρόπο να μη δείχνουν φθηνά. Επίσης, το να είσαι ντυμένη με στενά ρούχα από την κορυφή ως τα νύχια είναι πασέ και άσχημο.


 

Πρέπει αν θέλεις να φορέσεις κάτι στενό να το συνδυάσεις με κάτι πιο φαρδύ: ένα στενό τοπ με μια φαρδιά φούστα ή ένα στενό τζίν με ένα φαρδύ πουλόβερ.


Τα φαρδιά ρούχα αντιθέτως κολακεύουν κάθε σιλουέτα, πέφτουν ανλάλαφρα, μοιάζουν με αγκαλιά αφού μπορείς και "χουζουρεύεις" μέσα τους και με τα κατάλληλα αξεσουάρ ( ζώνες, παπούτσια ) μπορούν να δείξουν σέξι με κομψό τρόπο.


Eπομένως φέτος αν δεν το έχεις ήδη κάνει, να επενδύσεις σε oversized κομμάτια τα οποία μπορεί να είναι πουλόβερ, ζακέτες, μπουφάν ή jackets. Θα δεις ότι εκτός από το ότι θα είσαι μέσα στις τάσεις της μόδας θα σου αρέσει και η εικόνα σου. Μη φοβάσαι ότι θα "χαθείς" μέσα στο ρούχο. Αντιθέτως, θα αναδειχθείς.


Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr

Aυτή είναι η μοναδική τσάντα που πρέπει να αποκτήσεις φέτος, κοστίζει λιγότερο από 20 ευρώ και θα τη βρεις στα ZARA

Όταν η Kate Middleton φόρεσε την τιάρα της πριγκίπισας Diana

Aν θέλεις να δεις πως ακριβώς πρέπει να ντύνεσαι το χειμώνα, τσέκαρε αυτή τη φωτογραφία της Kendall Jenner