Προσοχή! Trend Alert - Φθινόπωρο 2017: Ξέρω τι παπούτσια θα φορέσεις!

Προσοχή! Trend Alert - Φθινόπωρο 2017: Ξέρω τι παπούτσια θα φορέσεις!
Ας είμαστε ειλικρινείς... Το Φθινόπωρο είναι η πιο δύσκολη εποχή για να καταλάβεις τη πρέπει να φορέσεις!

"Μήπως είμαι πολύ καλοκαιρινή; Μήπως είμαι πολύ χειμωνιάτικη;". Αυτές είναι ερωτήσεις που όλες έχουμε κάνει στον καθρέφτη μας. Και αν με τα ρούχα κάπου το βρίσκουμε... με τα παπούτσια επικρατεί το χάος.

Τι μπορούμε να φορέσουμε για να δείχνουμε εντυπωσιακές αλλά και ισορροπημένες για την εποχή.

Η απάντηση ακολουθεί πιο κάτω... για τα μάτια σας και μόνο!

Τα Slingbacks της μαμάς σου επιστρέφουν


Είναι stylish και μπορείς να το φοράς όλη μέρα. Αν δεν θέλουμε να φορέσουμε μπαλαρίνες ή loafers, αυτό το παπούτσι με νοσταλγικό χαρακτήρα μας γυρνά πίσω στη δεκαετία του 80' και καταφέρνει να γίνει hot trend για το Φθινόπωρο του 2017!


Mules όπως λέμε τα "θέλω χθες"


Trend Alert! Αν δεν έχεις, πρέπει (το εννοούμε) να αγοράσεις! Αν έχεις... είναι το παπούτσι που δεν πρέπει (το εννοούμε και πάλι) να βγάλεις από το πόδι σου!

Τα mules είτε είναι ψηλοτάκουνα, είτε είναι φλατ... είτε μιλάμε για kitten heels mules είναι το παπούτσι της σεζόν. Μας θυμίζει την επική εμφάνιση της Τζούλια Ρόμπερτς στην ταινία(ρα) Έριν Μπρόκοβιτς που κατάφερε να γίνει η φαντασίωση κάθε άντρα φορώντας τα mules της μαζί με την τζιν φούστα της (trend alert).


Military μποτάκια σας αγαπάμε


Αγαπημένα στρατιωτικά μποτάκια που για ακόμη μια φορά είναι must have item για τις καθημερινές μας εμφανίσεις. Στην δουλειά, στην βόλτα και στο καφέ, είναι τα ιδανικά παπούτσια.


These boots are made for walking


To western επιστρέφει στις μπότες για αυτό να είστε προετοιμασμένες. Οι χειμερινές μπότες έρχονται με μια μικρή δόση καουμπόικης γοητείας.


Έχεις κάλτσες; Φόρεσε τις με τις γόβες σου


Η συγκεκριμένη τάση είναι OMG η πιο αγαπημένη μας. Είναι sexy και τόσο μα τόσο ανατρεπτική. Μην διστάζεις λοιπόν βάλε τις κάλτσες σου και φόρεσε τις γόβες. Αν θες να είσαι λίγο πιο dark sexy, δοκίμασε διχτυωτά καλτσάκια πάνω από την γόβα (ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ).



Για πιο girly εμφανίσεις βάλε την χοντρή καλτσούλα σου και μετά την ψηλοτάκουνη γόβα σου.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr


Εσύ θα φορούσες αυτό το παπούτσι; Το είδαμε στα ZARA και μείναμε με το στόμα ανοιχτό!

Ένα φόρεμα μια ιστορία: Γράψτε τη δική σας φορώντας το

To μπλε φόρεμα από τα H&M που κλέβει την παράσταση