Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Tο απροσδόκητο σημείο στο οποίο όλοι θα κάνουν τατουάζ το 2018

etery5ru
TRENDS 15.12.2017 10:59

Σας ενδιαφέρει να αποκτήσετε ένα (καινούργιο) τατουάζ μέσα στο 2018; Τότε σίγουρα σας ενδιαφέρει να μάθετε και ποια θα είναι η τάση που θα επικρατήσει σε αυτά τη νέα χρονιά.

Από τότε που το τατουάζ έγινε mainstream και άρχισε να αποτελεί έναν εύγλωττο τρόπο να δηλώσει κανείς ένα κομμάτι της προσωπικότητας ή των βιωμάτων του, πλέον, τα άτομα που έχουν μείνει χωρίς τατουάζ δε φτιάχνουν ούτε ποδοσφαιρική ομάδα. διαβάστε παρακάτω...

Βρήκαμε τις καλύτερες γόβες για τις γιορτές!

Η αγάπη για τη συγκεκριμένη τέχνη είναι αρκετά μεγάλη ώστε τα άτομα που επιλέγουν να το κάνουν να ανέχονται τον πόνο ο οποίος ειδικά σε σημεία που το δέρμα είναι πιο λεπτό και ευαίσθητο είναι αρκετά οξύς.Σε κάθε περίπτωση είναι κάτι που υπάρχει έντονα στη ζωή μας και, όλα δείχνουν ότι, θα συνεχίσει να μας απασχολεί και το 2018.

Πρεμιέρα για το εορταστικό ωράριο: Πόσο θα διαρκέσει και οι ώρες λειτουργίες! Ποιες Κυριακές θα είναι «ανοικτά» τα μαγαζιά;

Το Pinterest δημοσίευσε μια πλήρη λίστα με τα trends που θα κυριαρχήσουν το 2018 η οποία ξεκινάει από μόδα, ομορφιά και διατροφή και φτάνει μέχρι χόμπι και τρόπους ευεξίας. Μέσα σε αυτά είναι και το σημείο του σώματος που όλοι ψάχνουν για να πάρουν έμπνευση για τα επόμενα τους τατουάζ.

Βρήκαμε το τέλειο πανωφόρι και είναι λεοπάρ! Που θα το βρείτε και πόσο κοστίζει;


Πηγή: bovary.gr

Share