Do it right! Φόρεσε σωστά την δαντέλα και κάνε την απόλυτη ρομαντική εμφάνιση!

Do it right! Φόρεσε σωστά την δαντέλα και κάνε την απόλυτη ρομαντική εμφάνιση!

Δαντέλες και αραχνοΰφαντα υφάματα έχουν την τιμητική τους, ακόμα κι αν είμαστε διστακτικές να δείξουμε λίγο… δέρμα παραπάνω. Τώρα που ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες θέλουμε να φορέσουμε… ευάερα ρούχα αναδεικνύοντας τη θηλυκότητά μας, χωρίς, ωστόσο, να είμαστε προκλητικές και κιτς.

Τα seethrough κομμάτια διαγράφουν τη σιλουέτα και κεντρίζουν την περιέργεια. Στα catwalks την αρχή έκανε ο Alexander McQueen που αποθέωσε τη δαντέλα, ενώ ο Dior επέλεξε να δείξει το «βρακάκι» των μοντέλων του, φορώντας τους από πάνω ένα διάφανο φόρεμα με έντονα prints. Ο Fendi πάλι δεν αφήνει και πολλά στη φαντασία και απευθύνεται στις απελευθερωμένες γυναίκες που δεν έχουν να κρύψουν τίποτα! Όπως και να έχει πάντως η… γραμμή είναι μία: Να ξεχωρίσεις στο πλήθος. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Shop it! 5 καλλυντικά που πρέπει να αγοράσεις και κοστίζουν μέχρι 6 ευρώ!

Δείτε ακόμη: Κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου: Αυτά είναι τα οικονομικά πέδιλα με τρουκ! Εσύ ποιο θα διαλέξεις;

Η πιο safe επιλογή σου; Τα σκούρα χρώματα που θα σου επιτρέψουν να «παίξεις» με άλλα ρούχα μέσα από τις διαφορετικές υφές και τα υφάσματα, κάνοντάς σε να μη θέλεις τίποτε άλλο παρά να… πειραματιστείς.

Do it right!

1. Αν επιλέξεις παντελόνα με διαφάνεια, πρόσεξε το σορτσάκι στο εσωτερικό να καλύπτει το πίσω μέρος του σώματος.

2. Αν το see-through φόρεμά σου δεν έχει ενσωματωμένο σορτσάκι, βάλε ένα τζιν ή υφασμάτινο ανάλογα με το ύφος, ενώ αν είναι total see-through φόρεσε ένα nude body.

3. Αν πρόκειται για τοπ, καλό θα ήταν το σουτιέν σου να είναι στην ίδια απόχρωση για να μην φανεί «φτηνό» το look.