Αυτή η τάση για την Άνοιξη 2018 έχει διχάσει τον κόσμο της μόδας! Εσύ θα την δοκιμάσεις;

Αυτή η τάση για την Άνοιξη 2018 έχει διχάσει τον κόσμο της μόδας! Εσύ θα την δοκιμάσεις;

Πλεκτά ρούχα, ιδανικά όχι µόνο για το καλοκαίρι αλλά για όλες τις εποχές, διάτρητα, embellished, αφόρητα sexy και ταυτόχρονα προσιτά για κάθε κοµψή γυναίκα.

Tα party dresses της σεζόν δεν έχουν παγιέτες, µεταλλικά υφάσµατα και άλλα extravagant στοιχεία πολυτέλειας. Διαβάστε παρακάτω...

Eίναι πλεκτά, διάφανα και έχουν πάνω τους κάτι το οικείο, που βγάζει η handmade αισθητική τους. Το ερώτηµα είναι αν αυτό τα κάνει λιγότερο επίσηµα και η απάντηση έρχεται µέσα από τη συλλογή Balmain S/S 2016 και είναι «όχι». Συνδυάζονται ιδανικά µε σανδάλια και slicked-back µαλλιά, δηµιουργώντας συνδυασµούς που παραπέµπουν στα fabulous 80s.

Δείτε ακόμη: Φουλ του χρώματος: Κάνε τα απόλυτα total looks για την φετινή Άνοιξη!

Αν δεν είσαι τόσο τολµηρή να φορέσεις ένα net κοµµάτι µόνο µε τα εσώρουχά σου, κάτι απολύτως κατανοητό αν δεν είσαι η Rihanna, µπορείς να το βάλεις πάνω από body, lingerie top, slip dress, ακόµα και κανονικό στενό φόρεµα που διαγράφει τις καµπύλες σου. Επίσης, για να «σπάσεις» τον sexy χαρακτήρα του, δέσε στη µέση ένα αντρικό πουκάµισο ή ένα oversized πανωφόρι, για να δώσεις το casual touch που λείπει από το look σου. Αρχίζει το πλέξιµο, λοιπόν, κορίτσια και δεν µιλάµε µεταφορικά. Κυριολεκτούµε.