Πώς θα φορέσεις το athleisure στυλ την άνοιξη! Tο πιο hot trend της σεζόν ήρθε για να μείνει!

Πώς θα φορέσεις το athleisure στυλ την άνοιξη! Tο πιο hot trend της σεζόν ήρθε για να μείνει!

Αναβάθµισε το sporty look σου µε κοµψές floral επιλογές!

Αθλητικά κοψίµατα και casual υφάσµατα δανείζονται κάτι από τη φρεσκάδα των λουλουδάτων, ανοιξιάτικων µοτίβων και δηµιουργούν ρούχα και αξεσουάρ που δεν θα θες να τα φορέσεις µόνο στο γυµναστήριο, αλλά και στις βόλτες σου στην ηλιόλουστη πόλη και στη δροσερή εξοχή. Διαβάστε παρακάτω...


Tropical Blue
Ένα total look που αποτελείται από αθλητικό crop top και κολάν είναι µια επιλογή ιδανική για jogging και αερόβια άσκηση, που δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητη εντός και εκτός γυµναστηρίου. Αν θέλεις να συνεχίσεις τις δραστηριότητές σου και µετά την άθλησή σου µε το ίδιο look, φόρεσε από πάνω ένα parka ή µια πλεκτή, loose ζακέτα, που θα ισορροπεί το sporty outfit και θα του δίνει µια street casual νότα.

Δείτε ακόμη: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day! Όλες οι λεπτομέρειες για το λουκ της…

White Noise
Μια εµπριµέ, λουλουδάτη φούστα συνδυασµένη µε λευκά trainers είναι ένα outfit που παραπέµπει στο ευγενές άθληµα του τένις. Άρα δεν µπορεί παρά να είναι απόλυτα κοµψό και φινετσάτο. Επίσης, είναι το τέλειο σύνολο για όσες δεν θέλουν να τραβήξουν τα βλέµµατα στην περιοχή της περιφέρειας και των µηρών, καθώς αναδεικνύει τη λεπτή µέση και την περιοχή από τους γοφούς και πάνω.

Pink Martini
Θέλεις να φορέσεις τα prints µε αθλητικό και ταυτόχρονα διακριτικό τρόπο; Μία είναι η λύση: φρόντισε να κρατήσεις µόνο ένα floral κοµµάτι στο σύνολό σου, π.χ. την µπλούζα, και συνδύασέ την µε µονόχρωµα leggings. To αποτέλεσµα θα είναι τόσο κοµψό που, αν είσαι περήφανη για τους µηρούς και τους γλουτούς σου, θα κρατήσεις αυτό το look και στον καφέ που θα πιεις µετά το γυµναστήριο.

Botanical Garden
Ναι, ναι, καλά κατάλαβες. Μπορείς να φορέσεις ένα girly playsuit και για να γυµναστείς! Ένα floral µοτίβο είναι ό,τι πιο hot αυτή τη στιγµή, όσον αφορά τα prints. ∆ιάλεξε ένα σε σχετικά φαρδιά γραµµή, το οποίο θα σε βολέψει πολύ σε δραστηριότητες όπως χορός και zumba. Με ένα statement κόσµηµα το φοράς 24 ώρες το 24ωρο!

TAGS