Βάλε floral χωρίς να δείχνεις... ανθισμένος κήπος! Η fashion editor του Youweekly.gr σου δείχνει τον τρόπο!

Βάλε floral χωρίς να δείχνεις... ανθισμένος κήπος! Η fashion editor του Youweekly.gr σου δείχνει τον τρόπο!

Καταιγισμός λουλουδιών στα catwalks αλλά και στην ντουλάπα μας, με τη νέα σεζόν να «ανθίζει» σε μοτίβα που υιοθετούν το στυλ των 70s και «φλερτάρουν» λίγο με το κιτς!

Δεν αποτελεί έκπληξη ότι το floral έχει δυναμική στη μόδα κάθε άνοιξη, πλημμυρίζοντας με λουλούδια τα ρούχα και τα αξεσουάρ που θα διαλέξουμε. Διαβάστε παρακάτω...

Φέτος, όμως, τα αγαπημένα prints σχεδιαστών και γυναικών ανά τον κόσμο είναι πραγματικά εντυπωσιακά. Πυκνά και μεθυστικά, πιο φωτεινά και πιο statement από ποτέ, ανθίζουν από την κορυφή μέχρι τα νύχια σε total looks, δημιουργώντας το εφέ της ομοιομορφίας στις εμφανίσεις μας.

Δείτε ακόμη: Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το κομμάτι που λατρεύω να φοράω τα Σαββατοκύριακα!

Κανείς δεν δείχνει να φοβάται την υπερβολή –είτε επιλέγει geek liberty prints, vintage μοτίβα αλλά και μεγάλα λουλούδια– αφού οι designers υιοθετούν τη λογική ενός βάζου που είναι γεμάτο με όλων των ειδών τα άνθη… Από τον Michael Kors στην Balenciaga και στον Οίκο Chloé, τα λιβάδια άνθισαν και φέτος σε φορέματα, παντελόνια και πουκάμισα κάνοντας κάθε κορίτσι λίγο πιο ρομαντικό από ό,τι είναι ήδη. Styling tip: Φρόντισε να διαλέξεις το μέγεθος των λουλουδιών με βάση το σωματότυπό σου και απόφυγε τα μεγάλα μοτίβα σε σημεία όπου έχεις παραπανίσια κιλά.

ΤΙP: Συνδύασε floral με floral ή με ρίγες, επιλέγοντας φούστα και τοπ στο ίδιο ντεσέν αλλά σε διαφορετική απόχρωση ή ένα παντελόνι με μεγάλα λουλούδια που θα το ταιριάξεις με ένα «ήσυχο» ριγέ πουκάμισο. Safe επιλογή; Ένας «ανθισμένος» φάκελος θα βάλει το trend στο look σου.

TAGS